Ako dlho bavi muza dobijat zenu?

Príspevok v téme: Ako dlho bavi muza dobijat zenu?
jave

Otazka teda pre muzov:
Ako dlho bavi muza dobijat zenu??
Mesiac, dva, tri?? Je tam pritazlivost, nevidia sa kazdy den, skor "striedmo", je tam teda relativny odstup od seba, ale samozrejme velka chemia. Ako dlho takto vydrzi muz v tomto?

(som zena samozrjeme, preto ma to zaujima)...a jasne, prvy mesiac to boli take otukavacky cez spravy, ale cas nejde zastavit. A zasa sa dospeli nebudu natahovat takto pol roka (to je uz asi prilis dlho a nebavilo by to ani zenu)

Za realne a fakt normalne nazory vopred dakujem.

bcw

Asi minutu-dve by ma bavilo dobyvat zenu. Neviem, ci nie menej. Ak nereaguje, potom usudim, ze nechce rovnocenny vztah, ale ze je narciska.

Zena1021

Mna moj priatel dobijal 2 mesiace :) alebo 3, nie som si uz ista. Boli sme naj kamarati a uz odzaciatku o mna javil zaujem ale ja ani trocha (aj ked vnutri som bola do neho zalubenq len som to nedavala najavo). Chcela som zistit ci mu za ro snazenie stojim, ci sa nevzdá po prvom neuspechu. A zaroven som nechcela byt jedna z tych zien ktora hned na prvom stretnuti skoci do vztahu. Zvycajne ked sa usilujete o nieco co milujete a je narocne to dosiahnut, tak to uz stratit nechcete. A som rada ako to bolo, teraz na to spominame. :)

jave

Hracc - nezobrala som si rady len od zien, len to boli prave tie normalne nazory z nizsie popisanych.
V prispevku (aj nizsie) som presne napisala, aky je ten stav medzi nami, aby si ho muzi vedeli priamo predstavit a podla toho napisat.
A muzi si tu idu svoje, ze keby hento a keby tamto...Ja sa nepytam na keby bolo hentak a onak.
Pytala som sa priamo a jedine obe zeny mi priamo aj dali odpoved. To je vsetko.
BTW ty si tu tiez nedal odpoved napriklad...ked uz sme pri tom

Pundisska

Záleží to od toho aký je muž bojovný! Či má ozaj veľký záujem o tú ženu alebo ho proste dobíjanie omrzí po chvíle. Mňa môj drahý dobíjal rok a pol a teraz sme spolu šťastný a smejeme sa na tom!

Pundisska

Záleží to od toho aký je muž bojovný! Či má ozaj veľký záujem o tú ženu alebo ho proste dobíjanie omrzí po chvíle. Mňa môj drahý dobíjal rok a pol a teraz sme spolu šťastný a smejeme sa na tom!