Ako dlho bavi muza dobijat zenu?

Príspevok v téme: Ako dlho bavi muza dobijat zenu?
jave

Otazka teda pre muzov:
Ako dlho bavi muza dobijat zenu??
Mesiac, dva, tri?? Je tam pritazlivost, nevidia sa kazdy den, skor "striedmo", je tam teda relativny odstup od seba, ale samozrejme velka chemia. Ako dlho takto vydrzi muz v tomto?

(som zena samozrjeme, preto ma to zaujima)...a jasne, prvy mesiac to boli take otukavacky cez spravy, ale cas nejde zastavit. A zasa sa dospeli nebudu natahovat takto pol roka (to je uz asi prilis dlho a nebavilo by to ani zenu)

Za realne a fakt normalne nazory vopred dakujem.

Kami91

Mám už pár rokov veľmi dobrú kamošku z CZ s ktorou si veľmi dobre rozumiem, aj keď viem, že by chémia medzi nami mohla byť tak proste som si ju nepripustil k srdcu, to nemá zmysel na diaľku niečo riešiť. Ak to aj ten tvoj berie podobne tak ste len v rovine kamarátstva.

jave

Danena dala si mi asi najlepsiu odpoved :) a zena. Takto si to vlastne myslim aj ja... len som chcela nejaky ten muzsky nazor na takuto vec

SofiaElla

jave, naozaj nemá význam pýtať sa cudzích ľudí na toho tvojho konkrétneho. Keď ho to prestane baviť, budeš prvá, čo to zistí - prestane sa ti ozývať.
Takže si myslím, že kým ste v kontakte, netráp sa a neanalyzujem zbytočne.

danena

Na to podľa mňa nemáš nejakú všeobecnú odpoveď, každého chlapa to baví iný čas. Niekto sa vzdá už po týždni keď sa mu zdá, že to nemá zmysel alebo nedostane to čo chce a niekto dokáže chodiť na návštevy aj pol roka. Ale osobne si myslím, že keď to už trvá príliš dlho tak potom sa to už dostane do tej fázy, že už z toho vzťah proste nikde nebude a buď to zostane pri kamarátstve alebo sa prestanú tí ľudia jednoducho vídať

jave

Alw ja som nemyslela tak, ze zena robi mŕtveho chrobáka. Pisem, ze stretnutie prebehlo, chémia tiez, len cas a vzdialenosť je teraz problém (ten muž - práca v zahraničí), take nie je možnosť a cas sa stretnúť.
Ako dlho moze toto bavit muža? Za týchto okolnosti som chcela vediet...nie nijaké vtieranie a otravovanie zeny

janofero

a čo vlastne znamená dobíjať? Ja nejakej napíšem raz, dva krát či ide von alebo nie. Ak nejde, nemám záujem. Proste by som sa iba strápňoval a mal by som pocit, že ju by som obťažoval. Ale viem, že niektorý sú schopný na fcb vypisovať doslova denne aj počas roka. To mi príde až zúfalé.
Ak som na rande, tak cítim či to ide alebo nie. Dohodneme sa či pôjdeme znova niekam spolu alebo nie.
Nebudem predsa zo seba robiť d...bila, kvôli žene. Bud alebo.

Staryhriech

Málokoho z mužov to baví, možno profi baličov čo to berú ako výzvu.
Na zoznamkách je plno žien, budú si písať aj mesiac, odmietať stretnutie, ja som si vždy písal s jednou, 3-4 týždne, ak nebol z jej strany záujem o stretnutie, tak som sa slušne rozlúčil. S jednou som si písal, písala čoraz kratšie, až raz mi neopísala a ani ja som jej neodpísal a tak to zostalo "uťaté" Nakoniec som streto, nemala žiadny problém so stretnutím, dokonca pricestovala 200km, svadba, deti. Neviem k čomu je dobré naťahovanie, randia 10 rokov a potom treba čakať s pusou aspoň 3 mesiace a zrazu až po svadbe.

Srnec28

Bavi ma to presne 1 den. Ak sa dotycna hra na nedostupnu tak idem dalej. Nemam cas ani chut aby som sa hral tieto stupidne zenske hry.

Pilcuk

Ani sekundu. Prečo by mal muž dobýjať ženu ? Snáď ženy nemajú svoj rozum, aby vedeli, či o daného muža majú záujem bez toho, aby sa im doprosoval ? Takéto zastaralé zvyky sú absurdné...Vzťah by mal byť medzi dvoma osobami, medzi ktorými sú VZÁJOMNÉ sympatie a nie sympatie z jednej strany (muža) a z druhej strany pasivita (ženy)...