Ked je muz smutny

Príspevok v téme: Ked je muz smutny
Manzel444

Zeny, chcem sa opytat, ked vas chlap nema naladu, ale tak, ze nie je k vam zly alebo nevrly, len jednoducho mlci, rozmysla nad niecim, nepozera sa na vas... riesite to v zmysle, ze sa neustale pytate co mu je, ako by ste mu pomohli, ci ste nieco zle neurobili, ci mu vadite? On vam povie, ze jednoducho nema naladu a poprosi vas, aby ste ho nechali, nech ho to prejde. Odisiel som si aj sadnut von do zahrady na terasu a prisla za mnou s tymi istymi otazkami dookola a mal som co robit, aby som neodisiel teraz v noci niekam von. Ako jej mam vysvetlit, ze potrebujem svoj klud a priestor pre svoje vnutro? Stava sa mi to tak 2-3x do mesiaca a viem, ze tak za 3-4 hodiny ma to prejde, len nechapem, preco to furt zena riesi.

Alkaaa

A co mas depresie? Prečo svojej manzelke nevysvetlis, ze si hlbavy typ, ktoreho chytaju sem tam melancholicke chvile mozno hormonalneho povodu a ze chces byt sam? Vies je divne byt z nicoho nic smutny vzdy to ma nejaky spustac jasne ze tvoja manzelka je zvedava a boji sa ze sa to tyka jej. Treba sa o tom porozpravat nie hned utekat o radu cudzim ludom. Zvlast tazko sa to vysvetluje ked je on extrovert. Ale vy sa asi poznate najlepsie...predpokladam