Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ked je muz smutny

Príspevok v téme: Ked je muz smutny
Manzel444

Zeny, chcem sa opytat, ked vas chlap nema naladu, ale tak, ze nie je k vam zly alebo nevrly, len jednoducho mlci, rozmysla nad niecim, nepozera sa na vas... riesite to v zmysle, ze sa neustale pytate co mu je, ako by ste mu pomohli, ci ste nieco zle neurobili, ci mu vadite? On vam povie, ze jednoducho nema naladu a poprosi vas, aby ste ho nechali, nech ho to prejde. Odisiel som si aj sadnut von do zahrady na terasu a prisla za mnou s tymi istymi otazkami dookola a mal som co robit, aby som neodisiel teraz v noci niekam von. Ako jej mam vysvetlit, ze potrebujem svoj klud a priestor pre svoje vnutro? Stava sa mi to tak 2-3x do mesiaca a viem, ze tak za 3-4 hodiny ma to prejde, len nechapem, preco to furt zena riesi.

Angelika3

A to ja nemám ani záhradu a ani terasu na ktorej by som si mohla posedieť :-D možno o to viac si človek váži aj to málo čo má a teší sa aj z toho.

Angelika3

Manzel, no ja neviem, ale po tvojej poslednej správe mi to príde, že ti tvoja žena riadne dýcha na krk...... to ako nevie ísť bez teba sama ani niekam do mesta? Choré.... a ako nehnevaj sa, ale neviem tiež pochopiť prečo na tebe tak veľmi visí, keď sa v kuse tváriš ako sedem mŕtvol vo formalíne. Pre mňa je zmysel pre humor jedna z najdôležitejších vecí, ktoré na chlapoch milujem a neviem si predstaviť život s nejakým non-stop depkárom.
Ako je mi ľúto, že trpíš depresiami, ale je to skrátka celé divné, aj to ako ťa tvoja žena doslova núti, aby si bol šťastný...šťastie sa predsa nedá vynútiť. Čím viac na teba tlačí, tým viac ťa bude odpudzovať, to je jasné. Mal by si naozaj niekam vypadnúť iba celkom sám a vyčistiť si hlavu. Zároveň nebuď tak veľmi zameraný na seba a svoj vnútorný svet, obzri sa aj okolo seba a vnímaj prírodu, oblohu, kvety, vtáky, svieži vzduch, mesiac, hviezdy, slnko.....

Pilcuk

Skús jej vysvetliť, že chceš mať niekedy čas sám pre seba. Mohla by to pochopiť, aj ked tomu neverím. Aj tu pekne vidno, aké sú ženské netolerantné, celý svet sa musí točiť okolo nich a ked sa tak nedeje, hned sa rozchádzajú/rozvádzajú, využívajú to ako zamienku na to, aby mohli patnera či manžela podviesť atd...Ešteže ja toto nemusím riešiť, nakoľko niečo ako vzťah či dokonca manželstvo mne nehrozí...

Lollka

Ake ste tu niektore netolerantne. Mne keby toto robil chlap tak sa sprvoti tiez bojim ze je na mna nastvany, ze som nieco zle urobila. Ale keby mi to normalne vysvetlil ze len potrebuje obcas klud a pokoj tak ho necham tak. Vsak co je na tom take strasne ked 2-3x do mesiaca potrebuje byt na take 3 hodinky sam, to sa neda akceptovat? Nemusi to nutne znamenat ze ma nejake depresie, proste len potrebuje cas sam na seba. A co z toho bude mat ked vezme auto a odide prec, vypne mobil, ked sa vrati bude mat peklo na zemi.

sticka

skus sa na to pozriet tak, ako by bolo tebe keby sa tak spravala ona, ci by si to nechal tak alebo by si sa snazil zistit, co sa jej stalo. je to normalne, no mozno by si si mal najst nieco co by ta tie 2-3 krat za mesiac zabavilo. chod na bike, korcule, turistiku

Mrauka

Lebo muzi su niekedy drknuti. Nememu decku ani vlastna mater nerozumie. Zrejme nevie citat myslienky. Pochybujem, ze si jej to normalne vysvetlil.
Chces klud a pokoj? Mas auto? To je taky problem sadnut do auta a ist niekam(do lesa napr.) na hodinku, kde budes mat klud?
Pozor na zelania sa hovori. Zelas si klud a pokoj, to mavaju ludia az po smrti, tak aby sa ti to zelanie nevyplnilo a nestalo sa nieco tebe, alebo tvojej zene.
Ked si chory, mas depresie, mas na to jest lieky, co si myslis, ze to prejde same od seba? Ze ti bude lepsie, ked budes mat klud a pokoj?
Ty si ten, co tu pisal, ze si si nasiel babu z fora, s ktorou ste sa spolocne machali v depkach a uzasne ti to pomahalo.
Tvoja zena ta ma rada, inak by to s tebou uz davno vzdala a vykaslala sa na teba. Mas sa rozpravat so svojou zenou a liecit sa, a nie tu stary corgon vypisovat na forum o svojich pocitoch, ohovarat svoju zenu, ktora sa snazi ti pomoct, ci si hladat mlade zaby na internete. Dobra zena, ktora to s tebou nevzdala, takeho chruna, co chce mat klud a pokoj, si fakt nezasluzi.
To, ze si nevies urobit cas pre seba a vyriesit svoj problem, je len tvoja chyba.
Kebyze ju poznam, hned jej poviem, co robis a ako sa o nej vyjadrujes, nech ta posle do riti a budes mat klud a pokoj. Nic ine si nezasluzis. Urcite ta lutovat nebudem a ani citat tvoje strasne problemy dookola. Furt nieco riesis.

Simi31

Pretože ona nevie, čo sa deje a prvá obava je, že za to môže ona. Reagovala by som rovnako, keby som nevedela, čo sa deje. Stačí jej to vysvetliť ako nám, že skrátka potrebuješ niekedy čas pre SVOJE VNUTRO, nie je to kvôli nej a vlastne je všetko OK. Že to máš ako meditáciu, ktorú proste potrebuješ pre svoju dušu.

Manzel444

No dnes prisla s manzelka s teoriou, ze mi chybaju vitaminy skupiny B na dobru naladu a doniesla mi ich. Ako na jednej strane ok, zaujima sa o mna, ale na druhej strane mi to pride strasné, ze sa do mna takto stara. Ja naozaj nechcem nic ine, len klud a ticho, aby som si mohol oddychnut. Najhorsie, ze ona nikde nechce chodit bezo mna, tak som v ramci toho, aby sa zas nerozplakala isiel s nou do mesta na prechadzku, hoci som vnutorne pri tom velmi trpel a aj tak ked sme sa vratili bola nastvana, ze som smutny. V aute ma pri soferovani steklila, ze nech sa zasmejem. Ja tomuto fakt nerozumiem...