Ako mám vyrásť do výšky?

Príspevok v téme: Ako mám vyrásť do výšky?
anonymnyuzivatel

Chcela by som sa spýtať či nemáte nejaké rady/triky ako vyrásť do výšky? Mám 14 rokov a 165 cm - túto výšku si držím už takmer 2 roky a začína ma to znepokojovať.. síce v rodine sú všetci vysokí, ale mám obavy, že ja už viac nevyrastiem. A to nehovorím o tom, že v triede narozdiel odo mňa všetci rastú a pomaly začínam byť najnižšia z triedy..
Ďakujem.

Abcd888

Môžeš byť rada. Výšku máš super. Mám 18 rokov a 179cm. Brala by som o takých 15cm menej…ale čo už. Všetko má svoje výhody aj nevýhody.

Koliesko-8

Taak ja mám napr.19 rokov a 163cm a tiež by som brala o takých 10 CM na viac teda iba v určitých situáciách

Lollka

No ak mas 165 a si najnizzsia z triedy hoci mate 14 tak to ste trieda ziraf. Ak sa ti uz dva roky nemeni vyska tak uz nenarasties. Nechapem naco chces byt nadpriemerne vysoka, muzi maju radi nizke zeny.

lubby

165 cm je podla mna pre dievca tak akurat...nie si ani nizka ani zirafa, este kusok ale isto narasties len to uz nepojde tak rychlo ako doteraz...takze bud trpezliva a hlavne sa stale neporovnavaj s ostatnymi :)

Defcon

Najlepsie je rast postupne a stredne rychlo. Az dorasties do dostatocnej vysky, tak rast ukoncit.
Dufam, ze som dobre poradil.

Defcon

Najlepsie je rast postupne a stredne rychlo. Az dorasties do dostatocnej vysky, tak rast ukoncit.
Dufam, ze som dobre poradil.

Pilcuk

V 14 už ako dievča moc nevyrastieš, max. 2 cm. 165 cm na ženu nie je málo, to čo za obrov a obryne máš v triede ?