Zena bez auta

Príspevok v téme: Zena bez auta
BezAuticka

Zdravím, mám otázku na mužov. Čo by ste si mysleli o žene, ktorá by bola relatívne normálna, mala by prácu, normálne by sa obliekala, ale nemala by auto? Proste nechce mať auto aj keď si ho môže dovoliť. Do práce chodí na bicykli, kolobežke alebo MHD, keďže ju ma blízko. Vadilo by vám to a mysleli by ste si o tom, že je to čudné, alebo by ste s tým nemali problém? Dokázali by ste si s takou ženou predstaviť vzťah? Prosím odpovedajte úprimne. Ďakujem

srandaze

Pratel7654
ktovi ci si na to auto zarobia len predajom kozmetickych serepeticiek alebo aj svojim telom :D
A mozno neplati dane :D
Lebo ja platim Dane, Jane, Anne, Zuzane, Marianne, Tatiane......

PilcukovaSvokra

Stavim sa ze tuto temu zalozil pan Pilcuk Dokonalý (bez chýb a večne odsudzujúci ženy), aby sem mohol napisat svoj dokonale dokonaly prispevok ako vždy.

Pundisska

Ani ja nemám auto a tu som! Proste viem si život zariadiť aj bez neho! Stačí nám v rodine jedno a keď ho potrebujem, tak si pozičiam od drahého. Inak všade chodím tiež peši alebo autobusom

diarra

tu sa ocividne niekto nudi. najprv tema chlap bez auta a teraz zena bez auta. ved je to kazdeho rozhodnutie, ci chce mat auto alebo nie!

diarra

tu sa ocividne niekto nudi. najprv tema chlap bez auta a teraz zena bez auta. ved je to kazdeho rozhodnutie, ci chce mat auto alebo nie!

Priatel7654

A co poviete na take, ze ja ako chlap mam Fabiu a priatelka ma Jeep Grand Cherokee a novy. Predava kozmeticke serepeticky cez eshop a strasne dobre jej to vynasa, ma kozmeticku skolu a ja mam vysoku a robim pre automobilku a nezarobim ani tretinu toho co ona. Nuz co narobis, ked jej to zeny kupuju ako dive.

Kontr0lor

Alkaaa - no neviem kto každý má auto - napríklad u nás vo firme nemá veľa ľudí svoje vlastné ale firemné, to je bežné. Ja sám som mal istý čas auto ale pri plate okolo 500 € je auto živiť dosť o ničom ak ho nepotrebujem extrémne k životu tak si v pohode vystačím bez neho. ex. Do práce chodím na biku, cestujem vlakmi a podobne.

Veľa ľudí má staré vraky ktoré ledva idú, sám som mal také a radšej žiadne ako taký pološrot. A kedže som mladý a všetky € dávam na svoje hobby nebudem teraz šetriť celé výplaty na auto ktoré vlastne ani nie je potreba. Takže áno auto je stále luxus a nie každý ho má aj keď to tak môže vyzerať.

Alkaaa

Kontrolor: auto luxus??? Ty odkial si padol. Preto ma kazdy auto lebo je to cisty luxus :D :D ty uz sa vyhrab z tej negativity

Kami91

Ak niekto býva napríklad v Bratislave s kvalitnou MHD tak to je úplná zbytočnosť. Na vidieku je to skoro povinnosť keď ti ide autobus 2x denne, ale určite by som si o žene bez auta nič nepomyslel, proste nemá auto a?