Zdravím, mám otázku na mužov. Čo by ste si mysleli o žene, ktorá by bola relatívne normálna, mala by prácu, normálne by sa obliekala, ale nemala by auto? Proste nechce mať auto aj keď si ho môže dovoliť. Do práce chodí na bicykli, kolobežke alebo MHD, keďže ju ma blízko. Vadilo by vám to a mysleli by ste si o tom, že je to čudné, alebo by ste s tým nemali problém? Dokázali by ste si s takou ženou predstaviť vzťah? Prosím odpovedajte úprimne. Ďakujem
Zena bez auta
to čo za kok/t ide toto tu riešiť?
však čo že nemá auto?
a to je problém prečo nemať s ňou vzťah či čo?
to už niektorí ľudia nevedia čo od dobroty tak pičo/iny riešia a zbytočne si vytvárajú problémy prečo nechodiť s tou a hentou?
sa niektorí spamätajte lebo hej keď má cicky, má zadok, má prácu, má kde bývať, má zdravie, má rozum... ááááá čo by tak ešte mala mať aby to bola ideálna žena na vzťah... AUTO!
a potom že je tak veľa ľudí na svk singl... bodaj by nie keď skôr než ide do vzťahu musia ich partneri splňať toľko požiadaviek že to by si radšej mali začať vzťah s robotom ani ten by im nebol dosť ideálny....
ja ako muž si na tom vôbec nepotrpím aby žena mala toto a hento
dôležité je u mňa aby bola pri zmysloch, rozvážná, dalo sa s ňou porozprávať a poradiť, aby mala zmysel pre humor, pre prírodu a vôbec nieje u mňa podstatné niečo ako prsia, zadok, tvár modelky, tiptop účes, nalakované pazúry, našpulená papuľa, oblečenie najnovšiej mody a už vôbec nie aby mala auto. Auto by mal zabezpečiť vo vzťahu muž ako džentlmen lenže dnes nájsť medzi mužmi takých je ako šafránu a ja som jeden z nich :DDD
Aspoň sa človek pobaví a zasmeje a smiech predsa lieči.
mne by to nevadilo :D
Vôbec nie je na smiech táto téma. Skorej na zaplakanie.
čo by sme si o nej mysleli? že naozaj chodí do práce. kupovať si auto iba na dopravu do práce v meste je... a kto naozaj chodí do práce, ten už potom auto nepotrebuje. ale to chce niečo viac...
Neda sa nic ine, len zasmiat sa nad touto temou :D
Pomyslel by som si o nej, že čaká na pána dokonalého, ktorý jej to autíčko zasponzoruje, prípadne ju bude na svojom drahom tátošovi vyvážať, kedy sa jej zachce.
tak ale toto sa tu už fakt niekto odbavuje... nech už tie prázdniny skončia lebo mi tu už lezú na nervy tieto témy...
:D