Ježko

Príspevok v téme: Ježko
Samuel_Bisop

Ludia bol som vecer vonku a isiel som sa vycaurat vedla mna nieco pobehovalo myslel som si ze je to potkan tak som sa v strachu ohnal nozom a zapichol som to no ked som zasvietil baterku bol to jezko a ja som ho zabil je my to velmi velmi luto ze som zabil zviera velmi to lutujem a som sklamany sam zo seba mam vycitky svedomia neviem co mam robit.... ps. Prepacte za gramatiku.

Samuel_Bisop

Bolo to tak ze ked som docural tak som sa zakasal a pri nohe my nieco pobehovalo a ja som mal nozik zapichnuty v strome tak som sa tak zlakol ze som ho zapichol.

Defcon

Takze to zrekapitulujme : Ty v tme močíš, zbadas pohyb, vytiahnes nozik, ides k zemi, bo jezko nelieta, a seknes nozom bo chces sejmut potkana.
Kedy konkretne si prestal šťať, zapravil si si nohavice a vytiahol noz ? Lebo to su cinnosti aspon na 30 sekund a za ten cas bol jezko prec. To mal pok-oko-t casu, blavacky : mrte casu. Navyse jezko oproti potkanovi funi, dupoce a kasle, ked ho niekde nacapes.
Imho, zacni si vymyslat ine veci, napr ako si vzduchovkou zostrelil ufo.

Pag

Už som na nete čítal o všetkom možnom, akože congrats toľko šialenstvá sa len tak nevidí. Už do tej novej "zbierky" chýba len napadnutie človeka nejakým nenormálnym psom. Už len toto čakám. Koľko to potrvá, kým k tomu dôjde? Deň, dva?

Pag

Keď umrie zvieratko, tak vtedy je každému do plaču, ale keď umrie niekde x ľudí, tak to nikto ani nezaregistruje, resp. len podprahovo, netvrdím, že každý, samozrejme. To mi je logika... Ľahostajnosť je nový názov pre zlo!

strakino

nechapem tomu noziku, to ho bezne nosis len tak so sebou? asi by som ho v tvojom pripade radsej odlozil, kedze zapichnes vsetko co sa hybe, aj ked si neoveris, o co vlastne ide