Uplne zniceny

Príspevok v téme: Uplne zniceny
Trentino

Neexistuje na svete viac zniceny clovek ako ja.Mam 26 rokov a mam tolko problemov ze sa raz asi zabijem.Trpim depresiami,v mladosti som bol sikanovany cez zakladnu az strednu skolu z ktorej som radsej odisiel na ucnovku.Mam detekt ktory ziadny chlap nechce,razstep penisu (hypospadia), penis nevyzera dobre.Samozrejme Nikdy ziadny vztah ani nic podobne.Nemam pracu ani chuť do zivota.

naco

plavamzivotom........na čo obnovuješ temu? myslíš ze po roku napíše? ťažko... snád sa chlapec uvedomil a prestal sa lutovať a niečo robil so sebou, napr. že išiel na plastiku s jeho problemom.. čo by mu sebavedomie napravilo...

Tomas12345

(že vzťah som zažil...trval týždeň :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
To ako keby si povedal, že si absolvoval VŠ, hoci si si ešte len podal prihlášku. Ale daj ešte niečo, začínaš ma vážne dosť baviť.)

Neviem o tom ze by existovala nejaka casova hranica ktora by vymeriavala ci sa jedna o vztah alebo nie.

Ale vidiet ze si si prisiel sem len zatrolit, a samozrejme zcela mimo témy, takže nema zmysel s tebou tu o niecom diskutovat ak nezmenis svoje spravanie.

filipa

že vzťah som zažil...trval týždeň :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
To ako keby si povedal, že si absolvoval VŠ, hoci si si ešte len podal prihlášku. Ale daj ešte niečo, začínaš ma vážne dosť baviť.

Tomas12345

Kaido :

(Mavas obcas dobre rady, no normalne som.neveril vlastnym ociam, ty odporucas autora temy vykastrovat??!! Co je to za bullshit, vidiet ze si nikdy nezazil lasku a preto taketo hluposti radis aj autorovi. Ide to uplne proti prirode, ludia maju tvorit vztah, prezivat lasku a v konecnom dosledku aj plodit deti a dalsie generacie, kebyze sa kazdy vykastruje kto ma nejaky problem so vztahmi neviem ako by to tu vizeralo. )

A co je podla teba lepsie ? Aby mal autor cely zivot depku kvôli tomu ze nemal ziaden vztah alebo to spraví tak ze si da odstranit semenniky, tie mu nebudu tvorit testosteron, a v podstate sa tak zbaví potreby vztahov, a bude stastny, pretoze sa nebude zaoberat ci ma alebo nema nejaky partnersky vztah ?

Ludia ktorý cely zivot nikoho nemali, už si poväčšine ani nikoho v zivote nenajdu. Nemá preto zmysel aby sa títo ludia aj nadalej kvôli tomuto trápili a aby hrozilo ze skor neskor kvôli tomuto spachaju samovrazdu.

Nie kazdemu su vztahy sudene. Tym ktorým vztahy súdené su tak nech zostanu vo vztahu, ale tym ktorym vztahy sudene nie su, nech sa radsej zbavia svojich sexualnych hormonov aby zbytocne uz viac netrpeli.

Mimochodom ako som uz viacej krat naznacoval, nie je dobre ked sa stastie cloveka zaklada na vztahoch. Pretoze vztahy su velmi o náhode a stastí, a len malokomu sa podarí byt vo vztahoch stastny dlhodobo. Väčšina ludi sa v nich len a len trápi. A ide o to byt stastny, a zariadit si svoj zivot aby jeho stastie nezaviselo od náhody.

Mimochodom vztah som zažil, i ked len jeden pred 6 rokmi aj to len tyzdnový a potom este zopar par minutovych bozkavani.

Kaido

Tomas12345
Mavas obcas dobre rady, no normalne som.neveril vlastnym ociam, ty odporucas autora temy vykastrovat??!! Co je to za bullshit, vidiet ze si nikdy nezazil lasku a preto taketo hluposti radis aj autorovi. Ide to uplne proti prirode, ludia maju tvorit vztah, prezivat lasku a v konecnom dosledku aj plodit deti a dalsie generacie, kebyze sa kazdy vykastruje kto ma nejaky problem so vztahmi neviem ako by to tu vizeralo.

Tomas12345

Kontrolor :

Nemusis dokazat, ale je cudne o niekom nieco prehlasit, a nevediet ani vyslovit dovod preco si to povedal. To totizto robia len trollovia.