Depilácia intimých partií

poradim38

Tu nejde o holenie ale o depilaciu ak ste si to zle precitali......depilacia je nieco uplne ine ako holenie ziletkou.....

Victoria G

uff mnau/ po holeni nepouzivam nic len zapudrujem velkou vrstvou detskeho pudra a nic sa mi nevyhadzuje. Ked som skusila natriet cimkolvek inym vzdy sq vyhodili pupaciky. Naco to natieratr vsetky? potom sa vam to vyhadzuje. Pokozka intimnych partii nepotrebuje kremy a podobne somariny

Uff mnau

Co robite, aby ste napriklad na dalsi den nemali vyhadzane vyrazky? Pouzijete po holeni daku vodu, detsky olejcek (napr. ten klasicky Aviril), pripadne nieco specialne? Dakujem

poradim38

Prepac ze odpisujem takto neskorsie ale nevsimla som si ze si prispela, no a ako sa staram? Nijak, len mozno davam viac hydratacneho kremu, najlepsie neparfumovany bez alkoholu aby sa pokozka upokojila a umyvam normalne intimnym gelom ako obvikle..... nic specialne

Victoria G

Ja sa doma holim. Ked mam naladu dohladka-dohladka, ked mam naladu na pasik -tak na pasik.
Holim sa VZDY novou jednorazovou ziletkou najradsej mam tieto: www.praniemembran.sk
Holim sa nasucho, nasledne sa umyjem a zapudrujem detskym pudrom. Nic sa mi nezapaluje, nevyhadzuje. Holim 2x tyzdenne

poradim38

Uz to mas? No vidis, kazdy ma iny prah bolesti, niektore zeny to vobec neboli iba to je neprijemne a ine zeny by pri tom skrabali steny, mam aj kamaratku ktora bola na to tiez na moje odporucanie a ze uz nikdy ze este 5 dni potom ju to bolelo a nevedela ani chodit poriadne......