Depilácia intimých partií

poradim38

Tak rocne ti neviem povedat ked chodim teraz uz len raz za cas, ked som leniva a nechce sa mi doma piplat s voskom........ ale tak na jedno sedenie to vychadza okolo 20-28€ ako kde...... podla salonu.... na internete som minule videla aj v zlave za 12€.... takze to si musis pozriet...

adel-4

Ja mám dole tiež citlivú pokožku, preto nechávam aspoň pásik.

Pozerala som, že v salóne brazilská depilácia nie je lacná záležitosť. Koľko ťa to stojí ročne?

poradim38

Uz nie tak vela lebo som na to uz zvyknuta, pokozka si casom zvykne takze uz to nebude potom take podrazdene.... ale na zaciatku ano dost to bolo take, bola som dole cela vyhadzana niekedy to trvalo aj 3 dni kym sa to ako tak upokojilo....

poradim38

Vosk podla mna ale cukrovu som skusala tiez, mala som obdobia ze cukrova mi vyhovovala viac ale to iba v salone, neviem si predstavit ze by som si to doma robila sama....... a nie vsetko ide prec .......

poradim38

Ale ak nemas skusenosti, tak chod urcite na zaciatok do salonu, ja chodim tiez obcas ak sa mi to nechce doma robit a je to lepsie...

poradim38

Za mna depilacia voskom.... boli to nenormalne ale da sa na to zvyknut..... ktomu mas minimalne 2 mesiace pokoj, teda aspon ja to tak mam a vsimam si ze mi uz na niektorych miestach chlpy nerastu vobec... cize urcite depilacia... ale chcela by som ist na laser niekedy mozno buduci rok vyskusam