Zdravím, mám kamaráta, ktorý sa zalubil. Na tom by nebolo nič zvláštneho, keby jeho vyvolená nebola staršia o 13 - násť rokov. On má 24 ona 37.Chcem sa spýtať nie je to úchylka zalúbiť sa do ženy, ktorá by mu pomaly mohla byť matkou ?
Je kamarát úchyl ?
Neviem co riesite za p*coviny. V tom veku to zase az taky rozdiel byt nemusi a keby aj tak co? Aj keby to bola uchylka tak co? Neviem co riesis. Keby moj kamarat prisiel z dovelenky preoperovany za zenu tak nemihnem ani brvou.
prečo uchyl?
veď nieje taký vekový rozdiel až, keby mala ona cez 40 a viac rokov bolo by to trochu divné ale však keď ho priťahujú staršie ženy čo je na tom? Niekto má rád anál, niekto orál, niekto bitku pri sexe, niekto trojku v sexe a niekto má rád staršie ale jej vek je ešte v pohode.
tiež mám suseda ktorý si k sebe nasťahoval staršiu od seba ale kedže ona vyzerá mlado tak nikto netuší pokiaľ nevie jej vek že je staršia.
a muži 50 roční si tiež naháňajú aj o dvadsať rokov mladšie od seba čo by im mohli byť dcérami, tuční starí 50 roční chlapi majú za milenky 20 žaby. A henten má len o 13 tak aká matka jeho..
mne to pripada odlisne cize trochu uchylne, nevieme, o co mu ide. mozno ma komplexy, mozno sa mu fakt paci, mozno je bohata, mozno sa mu paci jej dcera, ktovie.
Jak mohla byt matkou?? A ty si pri zmysloch??? Ako je to zvlastne ale zas taky rozdiel to nie je tak neprehanaj...... a nemusi byt vobec uchylak, skratka sa mu zapacila starsia zena....ved pozri sa na tuto dobu, vela mladsich chlapov ktori rozmyslaju trochu inak ako ich rovesnici tak si vyberaju radsej starsie zeny co za sebou uz nieco maju ako mlade, nevyburene, kolkokrat sproste ako tago.....nehovorim zas o vsetkych ale o vacsine...... takze ho respektuj a ziadny uchyl nie je
v holywoode je to bezne a nielen tam, pracoval som vo francuzsku a kolega 27 rocny zil vo vztahu s 39 rocnou aj na svk je to uz bezne ved je sloboda nech si kqzdy zije skym chce. Poznam par ludi kde je takyto vekovy rozdiel a klape im to aj herecky na svk su take a neriesia..
A jeho matkou hej? To ze by ho mala v 13tich hej? Ako ciganka..
Ked si dvaja rozumeju nevidzim prekazky
:-D