Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

A čo mám teraz akože piť ????

Príspevok v téme: A čo mám teraz akože piť ????
BezradnaMimca

Ľudia moji, poraďte. Mám nejaké zdravotné problémy, konkrétne ženské, nejaké cysty, ktoré lekár pravidelne sleduje. Na základe toho mi zakázal, resp. odporučil úplne vysadiť kávu (to nie som nijaký kávičkár, dám si 1, max. 2 denne, aj to len nesku), ďalej všetky druhy čajov, včítane bylinkových, všetky vody (okrem pitnej z vodovodu) a samozrejme sladené nápoje a alkohol. Ten mi nechýba ani teraz, ani vody sladené, aj kávu by som oželela, i keď tú už asi ťažšie (sa vždy teším po robote, ako si ju uvarím a oddýchnem si). Ale že ani čaje... Vraj všetky obsahujú pesticídy, veľmi škodné vecičky. Nie som zdravotník ani tieto veci nejak nesledujem,a el neviem si dosť dobre predstaviť napríklad v zime si nedať ani len hrnček teplého čaju.

Naopak, mám jesť všetky mliečne výrobky od syrov, bryndze, tvarohu a proste všetko a piť veľa mlieka. A to mi veľmi nechutí.

Nemám žiadne alergie, mliečne výrobky jej občas, mlieko nepijem takmer vôbec, akurát do kávy si dávam sušenú smotanu.

Trápi ma však to pitie. Čistú vodu mám rada, ale teda žeby som už nepila nič iné mi príde divné. Je to dobré pre organizmus? VĎAKA za vaše názory.

voda moja

Všetci mame pit cistu vodu bez ohladu na zdravie. Alebo pridaj si tam citron, limetku, cerstvy zazvor, samozrejme nie vsetko naraz.

BezradnaMimca

A simusaaaaas, ešte prosím, vieš mi odporučiť nejaký na 100% kvalitný zelený čaj? Určite si ho zaobstarám. Ďakujem :-)

BezradnaMimca

simusaaaaas, prave som pozerala na nete bylinkové čaje, som zdesená z toho, koľko sypaných bylinkových čajov pesticídy obsahuje, ba dokonca množstvo detských čajíkov, či už klasických alebo bylinkových.

Asi je najlepšie zbierať bylinky, usušiť a z toho robiť čaj, no kto dnes má na to bežne čas??

Presne to mlieko a mliečne výrobky denno-denne (ako mi bolo povedané) mi nešlo do hlavy....

Práveže ja nie som človek, ktorý hlce bez rozmyslu, čo povie lekár, preto som sem aj napísala.
Kávu teda asi aspoň obmedzím a občas si dám aj minerálky.
Vedieť tak ešte, ktorý bylinkový či zelený čaj je naozaj zdravý...

dobreuz

Káva sa neráta do pitného režimu a nie nepijem kávu, lebo prekysľuje žalúdok a je mi zle z nej a aj po jedle pijem väčšinou čistú vodu, lebo najlepšie uhasí smäd.

simusaaaaas

To mysliš važne???? Skus sa zamysliet nad tym prečo ti lekar zakazuje bylinky...
Prave bylinky(zvnutra aj zvonka) ti pomôžú a casom aj vyliečia, na ženske problemy alchemilka, rebriček, nechtik(pozri info na nete, alebo v knihe o bylinkach), pupalkovy olej, vela zeleniny ovocia semienka oriesky
A mlieko???? Ano, dat si občas jogurtik, syr..OK,no pit samotne mlieko je cesta do hrobu..a že vraj bylinky maju pesticidy???? Zisti si čo všetko ma mlieko...!!!
Čista voda obsahuje plno svinstva, to vieme ale bez nej to nejde, pi mineralky,ovocne šťavy ,kvalitny zelený čaj a roiboos

Vieš, je vela ľudí, ktori si znicia zdravie,len preto, že lekar je pre nich Boh, treba si ale uvedomit že je tu príroda a ked zlyha ona, potom treba ist ďalej...aj ked neodsudzujem klasicku medicinu pretoze ju tiež potrebujeme :)

BezradnaMimca

Dobreuz, prosím ťa, a to aj k raňajkám si dáš čistú vodu? Alebo po hociktorom jedle? Vážne nič iné nepiješ? Ani kávu?

Najčítanejšie články