Ahojte, chcem sa len podeliť o moju skúsenosť s bradavicami na nohách. Možno tento príspevok niekomu pomôže.
Ja som mala bradavicu na nohe asi 7-8 mesiacov. Zo začiatku som to veľmi neriešila, naprv som si myslela, že to je kurie oko, ktoré vzniká otlačením od topánok a podobne (nechcela som si priznať, že by som JA mohla mať bradavicu :D ). Každopádne, po pár mesiacoch sa to začalo zväčšovať a obmezovalo ma to pri pohybe. Najmä kvôli tomu, že som športovkyňa a vždy som mala na nohách bežecké boty alebo kopačky. Cítila som to ako v posilke, tak na ihrisku.
Rozhodla som sa to riešiť. Ale samozrejme veľmi pozvoľne. Začala som s babskými receptami ako CITRON V OCTE. Vyzeralo to lepšie, pretože citrón bradavicu rozožerie ale nepomáhalo to úplne. Po čase som to vzdala a nechala som to na pospas osudu. Nebol to však dobrý nápad. O nejaký čas sa mi okolo vyhodili ďalšie 4 malé bradavice. To som si povedala, že si tým fakt musím niečo robiť. Bolo to nechutné. Hanbila som sa o tom s hocikým rozprávať okrem mojej mamky. Zabudla som spomenúť, že medzičasom som šla študovať do zahraničia cez program Erasmus, takže svoju kožnú som navštíviť nemohla. Avšak zverila som sa s tým mamke a tá mi od nejakého známeho priniesla VERRUMAL GEL, keď ma prišla na Erasmus pozrieť.
Jedno šťastie. Po 3-4 týždňoch používania VŠETKY bradavice zmizli !!! Fakt som tomu neverila, viete aká som teraz štastná :D Nič ma už neobmedzuje. Je však dôležité používať to pravidelne ráno aj večer a následne tú predchádzajúcu vrstvu strhnúť. Nepríjemná časť je vyberať si s pinzetou cievky, ktoré vyživujú bradavicu zvnútra. Koža sa na povrchu rozožerie a bude možné ich vyberať. Taktiež pozor na okolitú kožu, môže byť precitlivená. Avšak bradavica sa mi krásne uzdravila. Tento gél som používala na striedačku s nezriedeným 100% esenciálnym TEA TREE olejom (aplikovať pár kvapiek 3-4 krát za deň) Miesto to pekne upokojilo a po pár dňoch som znova prešla na verrumal gel.
Toto je prvý krát, čo píšem nejaký komentár, príspevok, ale povedala som si, že možno to niekomu pomôže. Tak veľa šťastia!
P.S. prikladám foto pred (15.5.2018) a po použití (8.8.2018). Noha sa zahojila veľa skôr, ale až teraz, v chvíľke ničnerobenia som to porovnala a napísala tento príspevok