Časté zvracanie

Príspevok v téme: Časté zvracanie
Lalinka

Zdravím, mám 18 a už asi mesiac má trápi vcelku časté zvracanie, zvracanie prichádza väčšinou večer pár hodín po Tom čo sa navečeriam, nie je to pravidelné, je to pár krát do týždňa, je to veľmi osobité koľkokrát ale posledný mesiac je to minimálne raz dva krát do týždňa. Kým niekoho napadne že som tehotná, dopredu vravím že to je nemožné pretože som s chalanom som v živote nespala. Každopádne by som sa chcela spýtať aké možné príčiny by to mohlo mať a či vyhľadať lekársku pomoc alebo nie. Vopred ďakujem.

Tomas12345

Zapisuj si ake jedlo si na večer jedla, a podla toho skus potom zistit či sa za tým nemoze skrývat urcity druh jedla.

mjanik

časté vracanie môže mať viac príčin:-buď je slabá slezina,alebo trávenie ako celok-ľahko liečiteľné akupunktúrou

dobreuz

Ešte by som ti mohol poradiť že na večeru jedz iba ľahké jedlá, napr. vajíčka alebo nejaký šalát, obzvlášť v horúčavách a keď už zvraciaš, tak nezabudni po zvracaní doplniť minerály, hlavne minerálnymi vodami.

dobreuz

Tak s týmto treba ísť na gastro, lebo zvraciaš bez príčiny, dáviť má človek len vtedy, keď zje niečo pokazené alebo sa enormne prežerie, takže jednoznačne smer doktor.