Napisat jej?

Príspevok v téme: Napisat jej?
pisatNepisat

Ahoj, mam 22 rokov, a zapacilo sa mi jedno dievca. Od kamarata som zistil, kto to je, a nasiel si ju na nete. Nemam problem oslovit dievca, no problem je, ze pravdepodobnost, ze ju niekde znova osobne stretnem je strasne mala. Otazka je, ci jej napisat alebo nie. Mne to pride strasne divne pisat niekomu koho vobec nepoznam (ine je to na zoznamkach, kde ludia vacsinou za tym ucelom chodia). Druha vec je, ze by som mal asi aj problem, co jej vlastne napisat, aby to nebolo hlavne trapne. Co si o tom myslite?

camelot

Kristan24
tak tu piesen by trebalo pustit vsetkym nehcenym napadnikom ktore zeny tlacia do vztahu :D
Inac dobryyy song

Patricia88

Ahoooj určite neváhaj a choď do toho! Ako ti už nižšie písali-nemáš čo stratiť, iba získať.:) Ja som si takto našla bývalého priateľa s ktorým sme to ťahali dva roky a bolo to krásne.:) Všimol si ma v jednom podniku,ja jeho vôbec:D. Nejakým zázrakom ma vyhľadal na fb. Poslal žiadosť,ktorú som nepotvrdila,pretože si cudzích ľudí nepridavam.:D Ale chalan sa nevzdal a napísal mi kde si ma všimol,že som mu padla do oka,dal do toho kúsok humoru a bol z toho dvojročný vzťah!:D Takze držím palce a skús to určite:)

SIMoMka

Mne sa niečo podobné stalo. Napísal mi jeden chlap, ktorý ma videl raz v živote (na jednej svadbe), tiež so mnou ani neprehovoril, takže nemala som ani len šajnu, o koho ide. Vyhľadal si ma na fb a napísal mi: ,,Ahoj, páčiš sa mi. Chceš ma?" :D Samozrejme, odignorovala som to a dokonca neviem, či som si ho aj nezablokovala :D
Takže takéto čosi jej nepíš. Ak jej už aj napíšeš, tak sa jej predstav a napíš jej, odkiaľ ju poznáš.

Kristian24

napisat jej mozes ale nevnucuj sa jej, nechaj to nanu, niektore baby nemaju radi ak sa muz velmi vnucuje najme ak im je nesympaticky lebo potom vznikaju taketo piesne :DDD
www.youtube.com

Tomas12345

Určite ma nejaku socialnu siet. Normalne jej teda pošli žiadost a sam uvidíš či ty žiadost prijme alebo nie. Ak ty prijme ziadost tak jej napíš spravu že sa s nou poznáš, a sám uvidis ako na to bude reagovat, ci si bude chciet s tebou písat alebo nie.

ivobrick

Ved nevymyslaj nic.
Napis kto si, kde si ju videl a co mas dalej v plane a dobre.
Naco vymyslat nejake sracky okolo toho.

Skusis, uvidis, mozno je truba a neodpovie, mozno ma frajera, mozno frajera nema, mozno sa jej nepacis, mozno skoci na teba hned. Ale to nezistis kym jej nenapises alebo sa s nou dako nestretnes cez toho kamosa.

pisatNepisat

Ahoj, dakujem za odpovede. No praveze som s nou neprehodil ani rec, a pochybujem o tom, ze ma videla. Musim teda nieco vymysliet a napisat jej.

lilll

Učite jej napíš :) ja som pred pá rokmi takto spoznala jedného chalana. Bol veľmi uzavretý, tichučký introvert. Napísala som prvá ja - a po nejakom čase písania prišlo pozvanie na rande :) Učite napíš, nemáš čo stratiť - iba získať :)