Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Napisat jej?

Príspevok v téme: Napisat jej?
pisatNepisat

Ahoj, mam 22 rokov, a zapacilo sa mi jedno dievca. Od kamarata som zistil, kto to je, a nasiel si ju na nete. Nemam problem oslovit dievca, no problem je, ze pravdepodobnost, ze ju niekde znova osobne stretnem je strasne mala. Otazka je, ci jej napisat alebo nie. Mne to pride strasne divne pisat niekomu koho vobec nepoznam (ine je to na zoznamkach, kde ludia vacsinou za tym ucelom chodia). Druha vec je, ze by som mal asi aj problem, co jej vlastne napisat, aby to nebolo hlavne trapne. Co si o tom myslite?

Alen_ka

a predstav si, ze kedysi neexistovali socialne siete a ked sa ludia chceli zoznamit, tak museli osobne ist a nadviazat kontakt...ty to mas take jednoduche, ze mozes len napisat a mas s tym problem???...napis jej jednoznacne!...ked ti odpise, tak budes rozvijat konverzaciu a ak nie, tak jednoducho mas smolu..

Alen_ka

a predstav si, ze kedysi neexistovali socialne siete a ked sa ludia chceli zoznamit, tak museli osobne ist a nadviazat kontakt...ty to mas take jednoduche, ze mozes len napisat a mas s tym problem???...napis jej jednoznacne!...ked ti odpise, tak budes rozvijat konverzaciu a ak nie, tak jednoducho mas smolu..

Aliss

A aj ste sa nejak osobne rozpravali? Bol tam aspon nejaky ocny kontakt? Mne ako nahle napise niekto neznamy, nereagujem tak, ako by si ti chlapci priali :D Ak mi ktosi napise ahoj, spytam sa v prvom rade kto je a co odo mna chce. Neviem aka je ona, mne je vyslovene neprijemne taketo obtazovanie. Chapem, ze niekto to vidi ako jedinu moznost, ale v tom pripade si prajem, aby mi ten clovek hned napisal kto je a co chce. Nieco v style - ahoj. Ja som Ferko Urbanek, videl som ta tam a tam. Chcel som ta oslovit, ale nebola na to prilezitost. A kedze je minimalna sanca, ze sa niekde stretneme osobne, skusam ta oslovit takto - toto ked mi niekto napise, chapem a bud reagujem alebo nie. Podla toho ci mi ten clovek je alebo nie je sympaticky. Ale nie, ze mi niekto napise "kuk, cau, ahoj, popises, jak zijes, co nove" a ja uz viem, ze budem pol hodinu tahat ako z chlpatej deky info, na co ma probuh otravuje :D Su zeny, co reaguju na cokolvek, dokonca si neznameho hned davaju do priatelov. Ja to nerobim. Vysvetli jej hned o co ti ide a uz zvysok nechaj na nu :)

poradim38

Neviem co by malo byt trapne na tom ze jej normalne napises, oslovis ju, vobec jej nemusis vesat na nos kvoli comu jej pises....

Relax

Žijeme len raz, práve tu a práve teraz
Slnko svieti rovnako na všetkých z nás
Tak sa nemrač, ale zabudni na stres
Zabudni, čo tu bolo včera, dneska je tu ďalší deň
Voda, slnko, párty, klub, relax.