Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dilema o nevere

Príspevok v téme: Dilema o nevere
freespirit23

Ahojte, mám také jedno dilema... Mám priatelku. Sme spolu už vyše pol roka. Všetko nádherne klape (v posteli tiez, a moc dobre) a vypadá to na velmi dlhý a šťastný vzťah... Asi sa teraz pýtate kde je teda problém... Je to bisexualka :). Vždy ale mala radšej baby ako chalanov. Mala ich viac a s žiadnym chalanom nikdy nespala, až na mňa, ja som jej prvý. Povedala mi že jej chýba "hrať" sa s inou babou... Do trojky samozrejme ísť nechce :( , pretože sa o mňa nechce deliť . Takže som jej povedal že ak chce a bude mať možnosť tak nech sa kľudne s niakou babou "pohrá". Nemalo by mi to vadiť pretože ma nechce podvádzať s chalanom... jedine čo mi tak vadí je že sa nemožem pridať alebo aspoň sa dívať (vobec ma u toho nechce, vraj mi maximálne pošle fotku xD). Priatelka mala už 2 krát možnosť sa "pohrať", no povedala mi že sa do toho nakoniec nepustila,že to kvoli mne nedokázala (čo jej moc neverím, lebo viem že je rovnaký úchyl ako ja xD), no stále sa snaží dokopať niaku babu do postele (dokaz toho že kecá Xdd). Ako som už spomínal, nemalo by mi to vadiť pokial to robí s babou... no aj tak mám občas taký vnútorný pocit že to není fér a že to není správne... možno sa niekde hlboko vnútri bojím že ma nehá a bude z nej plnohodnotná lesba xDD

Srandujem, není to zas až tak vážne, ten vzťah bude proste fungovať a ja sa budem musieť niak zmieriť s tým že si moja priatelka občas vrzne s niakou babou...

Chcel by som si prečítať vaše názory na tento moj existenčný problém, možno má niekto podobnú skúsenosť :D

poradim38

No ako na to asi budu reagovat iny? Mohlo ti dopnut uz skorej, nie kazdy je taky ako ty a tvoja bi priatelka......a deti este ste, to, ze ste vekovo dospely neznamena, ze ste dospely aj mentalne a toto tomu nasvedcuje....

Angelika3

Mne osobne nevadí, že som "obyčajná" a nie nejaký hermafrodit. Myslím si, že môžeš byť rád, že zrejme nemáte nejaké skutočné problémy.

Miga

No isteze. Ako nahle nedostanes odpoved aku chces, su ludia ovce, ktore ti nerozumeju. Tak povedz o svojom strachu frajerke. My mame odkiak vediet, ci sa nezlesbi este viac? Boze deti, mat vase problemy...

BandyPeter

A co si cakal? Ze ta budu ludia chapat? S tvojim trapnym problemom? A este trapnejsou subcoolturou? Robite to preto, lebo je to in. Keby ste nemali internet, ani neviete, ze cosi take existuje. Tak pis svoje otazky svojej subkulture a nie ovciam. Ano, kazdy je ovca len preto, ze sa viaceri ludia zhodnu na tom, ze im je do grcu citat to, co si tu dal ty...Co takto sa zamysliet, ze jedina ovca si tu ty, lebo sa tak strasne chces odclenit a byt iny, az to hranici so stadovitostou. Si myslis, ze vy ste lepsi? Len preto, ze vas je "menej" a teda mate navrch od inych? Vybral si si lesbu, mas lesbu. Co viac chces pocut? A ked sa ti nepaci, ze ti ludia netlieskaju, tak sa rad v kruhu "vasich"

Stork

načo sem píšeš ked máš svoj nazor? ...a ak tomuto hovoríš napredovanie je to fakt úbohé ...tvoja frajerka je len rozmaznane decko nič tie tvoje reci o subkulture, napredovaní a pokroku su len hlúpe keci

freespirit23

Pravdou je ze mam 20 rokov a priatelka ma 18... Tento moj problem je skutocny len preto, ze ja a moja priatelka zijeme nase zivoty v subkulture kde sa taketo veci deju. Musim sa s tym niako vysporiadat sam. Tato subkultura neni uznavana sirokou verejnostou. Je to preto, lebo Vy, obycajny ludia ste len ovce systemu a nedokazete poriadne pouzit vlastnu hlavu. Je to smutne, ze ako ludska bytost ktora je schopna uzasnych veci, sa nehate ovladat roznymi pravidlami a prikazaniami ktore maju vo vas vzbudzovat strach a urcity poriadok.
Vobec som tu tento prispevok nemusel davat... som psychicky silna osobnost a dokazem sa s tym problemom vysporiadat sam. Dovodom bolo, ze som chcel vediet ako na toto zareaguju normalny ludia... vidim ze zle.

Nesudte ostatnych jednoducho podla ich nazorov a usudkom zalozenym na ich vzhlade. Zrejme predpokladate ze ja a moja priatelka sme zli ludia co nevedia co so sebou... Vy vsetci nedokazete merat svoju vlastnu kapacitu. Vysledkom toho je, ze tu odsudzujete ludi o ktorych v podstate nic neviete, a robite si vlastne zavery tak ako sa vam to hodi.

Nehovorim ze to co sa medzi mnou a priatelkou deje je dobre... ale dnes to neni nic neobvykle. Dokonca to nebolo neobvykle ani v minulosti (subkultura v ktorej sa pohybujeme je spojena so šamanskou kulturou kde boli taketo veci normalne). Mali by ste sa nad sebou zamysliet, vyhrabat sa zo svojich komplexov a uvedomit si ze uz niesme v komunsime, ale v 21. storoci kde sa deju zvlastne veci... napriklad udajne existuje az 67 pohlavi... Vyvoj ide rychlo dopredu a neda sa zastavit. A aj ked sa moze zdat ze to smeruje zlym smerom, tak to neni pravda. Vsetko je na nieco dobre.

LogikaNepusti

Tieto smajle " xD " som pisala tak v 15stich rokoch takze ste proste deti, hlúpe podla prispevku. V podstate sa ani nečudujem, ked dnes maju vztah uz 12roční.

Stork

mám skôr pocit že si nejaky primitívny uchyl ktorého akurát tak vzrušuje vymýšľať takéto rozprávky a jediná tvoja priateľka je anča dlaňová

Aliss

Prva vec, co mi udrela do oci - sex s osobou rovnakeho pohlavia nie je pre teba nevera..hmm..Druha vec - vyznievas tak, ze jedine, co ti je luto, je to, ze partnerka ta nezavola do trojky. Nie je to trosku kalkulovanie z tvojej strany?
Ze si sa s nou dal dokopy, lebo si tajne dufal, ze zazijes trojku? Ak si s touto osobou z nespravnych dovodov, tak sa radsej rychlo zdekuj zo vztahu. Za to, ze je bisexualka, ta nemusi volat do trojky. To kde je napisane, ze sa mas ucastnit jej "dvojiteho" sexualneho zivota? A nesmierne dolezita vec - v case, ked ma tolko zien hpv virus, aku pouziva ochranu s roznymi svojimi znamostami? Predpokladam, ze ziadnu, lebo nema aku...premyslal si niekedy nad tym, ze pokojne moze do vztahu privliect kadeco? Jasne, ze aj u hetero parov hrozi nakazenie vseho druhu, ale pri lesbach a bisexualkach je zvysene riziko prenosu hpv, lebo nemaju absolutne ziadnu ochranu...Toto by ma trapilo daleko viac, nez trojka. Vedel si s kym ides do vztahu. Odporucam sa nemontovat do jej sexu so zenami.