Dilema o nevere

Príspevok v téme: Dilema o nevere
freespirit23

Ahojte, mám také jedno dilema... Mám priatelku. Sme spolu už vyše pol roka. Všetko nádherne klape (v posteli tiez, a moc dobre) a vypadá to na velmi dlhý a šťastný vzťah... Asi sa teraz pýtate kde je teda problém... Je to bisexualka :). Vždy ale mala radšej baby ako chalanov. Mala ich viac a s žiadnym chalanom nikdy nespala, až na mňa, ja som jej prvý. Povedala mi že jej chýba "hrať" sa s inou babou... Do trojky samozrejme ísť nechce :( , pretože sa o mňa nechce deliť . Takže som jej povedal že ak chce a bude mať možnosť tak nech sa kľudne s niakou babou "pohrá". Nemalo by mi to vadiť pretože ma nechce podvádzať s chalanom... jedine čo mi tak vadí je že sa nemožem pridať alebo aspoň sa dívať (vobec ma u toho nechce, vraj mi maximálne pošle fotku xD). Priatelka mala už 2 krát možnosť sa "pohrať", no povedala mi že sa do toho nakoniec nepustila,že to kvoli mne nedokázala (čo jej moc neverím, lebo viem že je rovnaký úchyl ako ja xD), no stále sa snaží dokopať niaku babu do postele (dokaz toho že kecá Xdd). Ako som už spomínal, nemalo by mi to vadiť pokial to robí s babou... no aj tak mám občas taký vnútorný pocit že to není fér a že to není správne... možno sa niekde hlboko vnútri bojím že ma nehá a bude z nej plnohodnotná lesba xDD

Srandujem, není to zas až tak vážne, ten vzťah bude proste fungovať a ja sa budem musieť niak zmieriť s tým že si moja priatelka občas vrzne s niakou babou...

Chcel by som si prečítať vaše názory na tento moj existenčný problém, možno má niekto podobnú skúsenosť :D

no_comment

bude z nej čistokrvna lesba, časom

ale tebe to môže byť jedno však si bez chrbtovej kosti a aj bez mozgu .. síce sorry máš ho, len na inom mieste ...
sám seba pomenovať že úchyl...a priateľka je tiež...načo je takýto odpad na svete?? radšej sa nerozmnožujte

Alana7894325

Toto sa veľmi zle číta. A ešte horšie je, že tento a podobné príbehy vôbec nie sú vymyslené... je to katastrofa.

poradim38

Boze deti!!!!!!! To neviete cez prazdniny ten cas vyuzit nejak inak????? Kde preboha chodite na tieto pribehy???? Chod radsej hrat s kamatatmi futbal vonku je pekne a na nejake pribehy sa vykasli prosim ta

sdasdad

nie nebude to fungovať :) dôvera je o láske a spanie s niekym iným nie je láska :D raz to tak či tak skončí :) kamarát mal taký istý problém