Po dlhom čase som zase tu. Už som prestal vypisovať na toto fórum a prišiel som sem naozaj po dlhom čase. Myslel som si, že zmením svoj život tým, že prestanem vyplakávať a taktiež som prestal riešiť to, že som napríklad chudý alebo že bývam stále s mamou. Neviem prečo ale mávam stále depresie zo života a všetko vidím tak negatívne a mám v sebe taký divný pocit a nemám z ničoho radosť. Písal som, že sedávam len doma, tak som to zmenil. Začal som chodievať sám do mesta na nákupy, kde sa taktiež domov veľakrát prejdem keď je pekne aby som nesedel len doma, taktiež som bol parkrát sám na prechádzke ale z ničoho nemám radosť.
Nič ma nevie naplniť radosťou ani len to, že som si zariadil na novo moju izbu do ktorej som si kúpil nový nábytok či nový TV s hernou konzolou. Neviem sa z ničoho tešiť a zo všetkého ako keby som mal strach. Taktiež som bol skoro dva týždne hospitalizovaný v nemocnici na psychiatrii pretože som posledné dni vôbec nezvládol.
Mám pocit ako keby som mal zo života strach, ako keby som nemohol mať to čo ostatní. Nedokážem byť vôbec šťastný a všetko ma neskutočne frustruje. Neviem kde už sa obrátiť alebo načo sa mám zamerať. Chodím aj k psychológovi pri ktorom som bol zatiaľ dvakrát a len sme sa rozprávali a robil som nejaké testy. Ja som už asi naozaj stratený prípad a nepomôže mi už asi naozaj nič. Zmenil som nejaké veci no k ničomu to zatiaľ nevidelo aj to ako ste mi poradili aby som chodil viacej do spoločnosti aj sám, keď nemám veľmi s kým čo robím niekedy často a niekedy zase menej.
Potreboval som sa zase raz vyrozprávať asi len, pretože to dusím v sebe už dlhší čas a jediný človek, ktorému to môžem povedať je moja mama lebo ona ma vie jedine pochopiť no nevie mi pomôcť, pretože musím začať od seba ale ja naozaj neviem, kde začať aby som sa tešil zo života.