Som tehotná?!

katka_27

Takže... Niesom tehotná... Dostala som krámy ... Prepáčte ze som neodpisovala ale bola som mimo internet... :) a nie nieje to ziadny troll ani nic

Sloniecko

poradim38
suhlasim so vsetkym, nie je to normalne.
Ale tato tema je na 99,99% vymyslena, niekto trolluje a dobre sa na tom bavi. Presne nato vznikla tato tema.. aby ludom vyskocil tlak. Odvtedy autorka (autor?) nenapisal/a ani riadok. Tak si ludia radsej setrite nervy.

poradim38

No mne sa normalne rozum zastavuje, kolko ludi tu este bude podporovat to, aby 15 rocna spavala s kym chce a nech sexuju pomaly aj 10 rocne deti, ze je to ich vec....... a vam uz nacisto hrablo??????? To ze ma 15 a uz moze sexovat, podla zakona, to este neznamena ze to ma robit!!!! Mne to pride absurdne, aby 15 rocna sa motala s nejakym chlapcom, nieto este spavat s nejakym..... ved je to decko!!!! Ako by bolo vam moji mili, ti co tu pisete ze nech si sexuje je to jej vec a ze nemame to odcudzovat, keby to bola vasa dcera???? To by ste mali tiez takyto nazor??? Asi nie... a ak aj ano, tak to by ste to decko ani mat nemali!!!!!! Chora doba.......

dobreuz

Fakt začínam mať pocit, že polovica tém sú len trolly. Nechápem, čo z toho títo ľudia majú, že zakladajú takéto témy.

Sloniecko

tuto temu zalozil troll. Nikto s nikym nesexoval, nikto nema 15 rokov a nie je tehotny. Mozno to ani nepisala osoba zenskeho pohlavia. Tak sa nerozculujte, presne preto tato tema vznikla. Autorka totiz odvtedy nic nenapisala a uz ani nenapise.

Pilcuk

Ja mám 49 rokov, nikdy som nemal vzťah, nezažil som ani len bozk a tu nejaká 15-ročná roztiahne nohy. Zrejme, aby mala na najnovší mobil, prípadne najdrahšie handry, ktoré vidí vo výkladoch. Byť jej rodičom, tak ju zrúbem ako drevo a do 18-tich by sa z domu, okrem školy, ani len nepohla.

SiZabil

Mne je ukradnute, ze niekto s niekym spava. Ale tvrdit, ze su na to pripraveni, tak to mozu manke v kuchyni hovorit. Sa pozri na hlavny prispevok. Neovlada to ani zakladne pojmy, kondom tomu nic nehovori, nejake znalosti o svojom tele a celkovo o ludskom tele nula bodov. A toto je rozumne a ma to sexovat? Ved nech sexuje. Ale ak polozi otazku, nech ocakava, ze ludia sa nad tym pozastavia.

Costenasrati

Uprimne, ja mam 20 a sex som este nemala :D ale nechapem preco nadavate na ludi ktori zacali sexovat v 15stich :D teraz to myslim vseobecne. Ked su rozumni daju si kondom tak nech si sexuju aj v 10tich nie ? Je to ich slobodna vola, ich dosledky a neviem čo.veď vam tym predsa neublizuju a clovek nech si so svojim zivotom robi co len chce pokial tym neohrozuje ostatnych.