Nizke sebavedomie?

Príspevok v téme: Nizke sebavedomie?
Lukas1234

_-xuqdXF{db>7PnvaS}-

Ahoj, mam asi problem so sebavedomim, a neviem ako ho riesit. Som hanblivy a introvertnejsi typ. Mam uz dlhsie par kamaratov, s ktorymi sme skvela partia, no neviem preco, citim sa o nieco menej ako oni. Mozno to teraz bude zniet divne, no dovolim si tvrdit, ze som z nich najinteligentnejsi (vobec ich tym nechcem zhadzovat), myslim, ze niesom ani z tych vyzorovo skaredsich, staram sa o seba, sportujem. Chcem tym povedat, ze vlastne ani nemam dovod, preco sa povazujem za menejcenneho, no aj tak si tak pripadam. Takisto ked sa v partii robia take kamaratske srandy z niekoho, vacsinou som ja cielom. Nejak mi to extra nevadi, zasmejem sa, no niekedy je toho uz prilis, a zacinam pocitovat isty diskomfort. Viete mi nejak poradit, ako sa zbavit tychto pocitov? Dakujem.

Lukas1234

Inak ten retazec znakov, je heslo :D pisal som prispevok do poznamok, odtial som to skopiroval a nevsimol som si, ze som tam mal vygenerovane heslo.

Lukas1234

Dakujem za odpovede. Rodicov mam super, ty ma vzdy viedli spravnym smerom zaco im budem vzdy vdacny. Na zakladnej skole vsak bolo obdobie, kedy si vacsina spoluziakov zo mna zacala robit srandu, ze som buzerant atd. Dodnes si to neviem vysvetlit, kvoli comu a preco. Nikdy som nebol ku nikomu zly, som velmi priatelsky a mily. Zacalo to v podstate zo dna na den, a trvalo to 8 a 9 rocnik. Neviem, ci to bolo zo zavisti, ale bol som v tom case gitarista v skolskej skupine, a mali sme dost velky uspech(v ramci moznosti). Zostal mi vtedy v triede len jeden kamarat, inak to bol cisty odpad. Takze mozno toto ma poznacilo, vzdy som mal tendenciu sa podcenovat a pochybovat o sebe. Teraz mam uz 22 rokov, a rad by som s tym nieco robil.

Apokryft

Každý bežný človek sa snaží držať si pozíciu v partii,kolektíve.Sú však ludia medzi nami čo to robia nám nepríjemným spôsobom.Sranda je super dnes ja s teba zajtra ty zo mňa ,ale.Ak niesi povrchný (a to ty niesi)určitý druh výsmechu ťa zneisťuje v tvojej pozícii.Potom rozmýšľaš či naozaj je to tak a ak zneistíš cítiš sa menejcenný.Ak je tento opis blízko tvojmu stavu tak vitaj v realite života.Ale dá sa popracovať na sebavedomí ,ale z ludí anjelov nespravíš.Myslím z tých čo cudzopasia keď ťa môžu podpichovať.

otazkaaaa

Bol si niekedy v minulosti v nejakom prostredi, kde ti niekto daval najavo, ze si nieco menej? Rodina, sikanovanie, atd.?

btw, celkom by ma zaujimalo, co je ten prvy riadok, nejaka tajna sifra?