Dokaze muz naozaj milovat v dnesnej dobe?

enter25

jana001: to isté platí aj pre vás... vy zbožňujete len tých sebavedomých hajzlov, ktorí vás len využívajú na sex, ubližujú vám a nezaujímajú sa o vás... zatiaľ čo takých, ktorí by vás úprimne milovali a zaujímal sa o vás, takých označujete za "nudných"

tak sa nediv že chlapi sú hajzli keď vy ženy to tak samé chcete...

jana001

dokaze.... v prvom rade sam seba a v druhom rade chlapi zboznuju zeny co ich vyciciavaju, seru na nich, nezaujimaju sa o nich , co su falosne atd.... normlana zena nema sancu

awaked9

Je to môj pohľad a vás takisto vidím ako také ovečky a sebcov. Nechcete pripustiť v živote nič iné, len nalinajkovane naučené vzorce správania a žitia. Lebo naši rodičia prarodičia atď sa vzali mali deti a boli spolu až do smrti lebo tak by to podľa spoločnosti malo byť. Čo je na tom keď sa človek rozhodne ist v živote inou cestou? Že chce byť sám, alebo nechce deti alebo sa rozhodne precestovať svet len s ruksakom na chrbte, alebo ísť do kláštora? To čo sa vymyká podľa vás normálu je už neprístupné, nenormálne, divné... Obmedzenci

martina31

dalsi Suhlasim s tebou. Je tam dolezite to puto, ktore by sa nemalo rozdelit. A nie tie blabolky ze vosiel mi do zivota clovek aby mi nieco ukazal. Ved v zivote tak ako sa buduje kariera, osoba sama a vsetky dnesne moderne vecicky sa ma budovat aj vztah laska. A cim dlhsie tym to je podla mna aj krajsie. Neviem ci ludia na to zabudaju alebo maju len strach. A skryvaju ho za vsetko ostatne. Bojovat vedia ale bohuzial v inych veciach. Nemozem ti odpovedat za chlapa. Ale podla mna to mozne je. Nemala by si byt na to sama. Preto su dvaja. Vies co daj do toho vsetko. A ak zostanes sklamana. Bude ta to boliet, ale sklamana zo seba neostanes urcite po dobe si to uvedomis. Moj nazor.

ToCoUzJe

awaked9 to chcela, len zabaliť do pekných rečičiek a sprofanovaných fráz, aby ospravedlňovala dáku chujdu

dalsi

awked9, nie, nesuhlasim...
akoby si chcel/chcela mat brata, sestru 5 rokov, a potom by si povedal/a, a uz nieste moji surodenci, od teraz su moji surodenci henty...,, alebo zapries rodicov a najdes si novych... tak aj manzel manzelka by mali byt pevnym bodom v nasom zivote, ak nie este pevnejsim. Nie uzivat si cely zivot, ale budovat cely zivot.