Dokaze muz naozaj milovat v dnesnej dobe? Ci si mu vztahy na cely zivot ukradnute?...
Dokaze muz naozaj milovat v dnesnej dobe?
Sklamaný, tak poviem ti ako tvoj príbeh vidím ja. Žene ktorá si neverila si pomohol dvihnúť sebavedomie a ona po čase pocítila že v živote chce niečo iné alebo že k sebe potrebuje iného partnera. Vzťahy niesu na celý život, toto je hlúpy klam ostať spolu až do smrti. Ľudia veľa od vzťahov očakávajú a zabúdajú si užívať prítomnosť s milovanou osobou. Na druhej strane treba rátať s tým že ten človek raz z nášho života odíde. A to preto, aby sme niečo pochopili a urobili miesto novým, ďalším ľuďom, čo prídu do nášho života a zas nás niečo naucia. Veľmi sa viazeme na partnerov, myslime,že ten partner už pri nás musí ostať až do smrti, lebo my ho milujeme svojou závislou "láskou". No ten partner to možno vníma úplne ináč, možno mu v tomto vzťahu niečo chýba a cíti že potrebuje v živote zmenu. Odchod partnera býva ťažký a zničujúci, no tí, čo sa hlbšie zamýšľajú nad podstatou bytia, časom pochopia že každý koniec je nový začiatok. Ľudia čo veľa očakávajú bývajú najčastejšie sklamaní, naucme sa neočakávat a brať život ako prichádza, lebo nakoniec všetko aj tak dopadne ináč ako si predstavujeme
Sis...dokaze muz milovat aj v dnesnej dobe...bezpodmienecne...uprimne...navzdy...najkrajsie je, ked su si obaja sudeni...to pocitis, ked to nastane a potom lasku pestujte...
Muzi vedia krasne a silno milovat, len sa boja, rovnako, ako aj zeny, po zlych skusenostiach. Kto nemiluje, ale nezije, len preziva. Zivot je kratky a milovat treba naplno.
Samozrejme, že áno, len musí mať niekoho kto si jeho lásku zaslúži...
Sklamaný: presne ako píšeš... Ako má potom chlap ľúbiť keď ani samotné ženy to nechcú aby ich ľúbil... väčšina chce len chlapa kotrý ich poriadne vyšuká a je im jedno že k nim správa ako k handre, niektoré (ako napr. tá tvoja bývalka) to priam vyhľadávajú...
Dobrého chcú až keď majú deti a nedokážu sa o ne postarať sami.. vtedy sa aj pokrájajú aby mali takého ako si ty, pričom si ť ani nezaslúžia za to ako sa správali v mladosti. Je to celé na hlavu postavené, ale je to ich voľba.
To len my chlapi nesmieme byť mäkoty a dať im to poriadne vyžrať nech si znášajú následky... potom sa možno za pár desaťročí uvedomia a prestanú byť nadržané z hajzlov a budú chcieť dobrých chlapcov... Až potom čo si do ***ebú život, potom pochopia čo to znamená byť skutočný hajzel a ako celý život robili chyby, ale my dobrí chlapi ich psím očiam nesmieme podľahnúť... Oni sliepky potom chcú dobrého len preto aby nemuseli znášať následky svojej je bnu tosti ale vy chlapci im to dajte vyžrať a nechajte ich trápiť sa, nech sa aj utrápia k smrti za to ako sa k vám správali v mladosti!! Tak je to...
Ano a celym srdcom, len mam pocit, ze cim viac chlap miluje a je k tej zene dobry, pomaha jej a vazi si ju, tak tym menej ona lubi jeho. Ja mam pocit, ze zeny skor chcu takych "drsnakov" o ktorych pozornost musia bojovat a chcu, aby kvoli nim trpeli.
Mal som babu, ktora mala totalneho hajzla podla opisu, ponizoval ju, nadaval, vstepoval jej do hlavy, ze je neschopna a skareda. Ja som jej zdvihol sebavedomie, pomohol jej tak, ze si trufla na pracu, v ktorej si neverila, naucil ju, nech sa ma rada a nech si vazi samu seba, vedel som jej vyjadrit svoje city - neskryval som ich, bol som ochotny ist s nou aj na par hodin do nakupneho centra, aby sa nejako stylovo obliekla, neobmedzoval som ju, ak chcela niekde ist s kamoskami, ani som ju nekontroloval, donutil som ju starat sa o seba, manikura, pedikura, kadernicka, co jej predtym byvaly nedovolil, bral ju na vylety, vecere... a odmena bola, ze po pol roku so mnou prestala spavat a po dalsich 3 mesiacoch mi dala kopacky. V podstate mi z toho vyplynulo, ze som bol na nu prilis dobry a ona asi potrebuje trpiet. Bojim sa teraz si najst inu, aby som sa zas nesklamal, lebo ma to strasne bolelo. Podotykam, ze nie som ziadny zufalec a baby maju o mna zaujem, len ja stracam doveru v nich. Kazda ma reci, akeho chce dobreho, spolahliveho, verneho muza, ale ked ho dostane, tak jej po case zacne vadit.
No jedna tema lepsia ako druha kukam :D :D
A Pilcuk ty si vsade zufalec :D :D vlastne aj v realite, nie je nad to mat taketo depresie, ze nemas vztah, ale za to si vlastne mozes uuuplne ze sam. Ale na to existuje pomoc a vola sa -> psycholog :D
A mozno ta odporuci aj na vyssie oddelenie svojho odboru, nejake mensie lieky to spravia od psychiatria ;) ...a maminka Ti to laskavo aj nadavkuje kazdy den :D to bez pochyb
Jasne, že dokáže, nie každý a musí byť tá pravá.
Kvôli hajzlom sa dievčatá boja zaľúbiť, a kvôli ku*vám, prestali chlapci ľúbiť...
Pilcuk - rozum teraz káže, aby si to vzťahom nepokazil:) O nič si neprišiel a tie platonické lásky boli aj tak najkrajšie:)