Hladovka - skusenosti ?

Príspevok v téme: Hladovka - skusenosti ?
sanyxy

Zdravím..
Téma skôr pre slečny, dievčatá.
Mám menší problém. Už dlhšiu dobu premýšľam nad hladovkou. Prešla som mnohými článkami, zisťovala si informácie, ale i tak som nenarazila na to správne. Niekde, že zaberá na priame vyčistenie organizmu + viditeľná strata hmotnosti, ale zas na druhej strane úplný opak.
Preto sa obraciam na vás. Skúšala to niektorá z vás? Pomohlo vám to alebo len strata času?
Vopred ďakujem za rozumné a normálne odpovede. Arogantných, takzvaných mudrlantov, ktorý vedia všetko ako keby spali v knižnici, mám hlboko ..... :)

Zoya8

Treba si o stravovani najskor nieco precitat, a potom sa chytat niecoho ako je hladovka. Dlhodobe hladovanie je pre organizmus absolutne prospesne. Ale nie sme na svete ani na to, aby sme boli stale syti a plni. To co sa pytas by si nevydrzala ani 2dni :D Takze zbytocne sa tym zaoberas, radsej si kukni zdrave stravovanie, prijem spravnych tukov a bielkovin, a nie hladovku ;)

philips

Pokiaľ udržíš príjem vitamínov, tak krátkodobá hladovka nie je zdravotne závadná. Avšak osobne ju nedoporučujem, radšej racionálne stravovanie.