Dr. Eugen Jonáš

Príspevok v téme: Dr. Eugen Jonáš
ela

Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?

lienka z

Dr. Eugen Jonáš robí dva výpočty. Malý a veľký . Malý stojí 400 a veľký 600 Sk. Choď na jeho stránku tam je toho popísané dosť, priamo vo formulári "Prihláška".

katika

zdravim....kolko stoji vypocet maximalnych plodnych dni u doktora jonasa???prosim ak viete napiste dakujem vam krasne.............

trixi

mam jednu kolegynu ta u neho bola, tej tiez vyratal, ale akurat len bludy, vobec jej to nevyslo, podla jeho vypoctov, takze je to len dobry sarlatam, ktory sa tym zivy

katika

zdravim ako sa mam dostat k brozure dr. Jonasa?s priatelom sa nam nedari otehotniet a uz z toho blaznim...prosim o radu....dakujem vam....

mofli

Dobry den,
citam Vase prispevky ohladom dr. Jonasa. My sa s manzelom snazime o babatko uz vyse roka, ale stale nic. Mohla by som Vas poprosit o kontakt na dr. Jonasa? Adresa, ktoru uviedla ela, bohuzial nefunguje... Dakujem.

ježura

Ahoj,
poznám podobného odborníka, ako Dr. Jonáš, ale on počíta plodné a neplodné dni podľa biorytmickej metódy. Mám s tým dobré skúsenosti (využívam to ako prirodzenú antikoncepciu) Skúste na www.plodnost.szm.sk

ela

trikss ďakujem za veľmi povzbudivý príspevok, ja pevne verím, že to manželovi tentoraz výjde a bude mať vysneného chlapca. Aj keď sa mnohí spoliehajú len na prírodu, v prípade môjho manžela mu príroda nedopriala (zatiaľ) splnenie jeho sna - mať aj syna.
Nancy26 ja mám brožúru Dr. Jonasa "Prirodzena regulacia pocatia", ale používam ju (zatiaľ). Otehotnenie mám vypočítané na december 2006. Chcela si celú brožúru, alebo ťa z nej zaujíma len niečo konkrétne?