Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Baba alebo chalan?

Príspevok v téme: Baba alebo chalan?
Crow

Ahojte. Mám 17 rokov a od mala som sa vždy obliekala ako chlapec. Mikiny tenisky a všetko chalanské. Jazdím na skateboarde a vždy keď nakupujem automaticky zablúdim do pánskejo oddelenia. Na základke som sa kamarátila iba s chlapcami. Nikdy sa nemaľujem, je mi až čudné nosiť sukne alebo šaty a ružovú farbu znesiem maximálne na svojich vlasoch. Problémom však je, že môj stav sa nedá len tak uzavrieť ,,si lesba". Mňa totiž chlapci priťahujú dostatočne, i keď ja vďaka môjmu štýlu nie veľmi ich, ale to je vedľajšie. Jednoducho dievčatá sa mi ani v najmenšom nepáčia. Viem že som hetero, ale páči sa mi byť ako chlapec. Nerozumiem sama sebe.

miforka

Pilcuk, ty si žiadnu babu nikdy nenájdeš, lebo každá by do týždňa zdrhala aj keby bola aká zúfalá, škaredá a stará. Ty dokážeš dokonale naštvať behom chvílky každú ženu, ktorá ťa spozná. Asi v skutočnosti ženy neznášaš, si vyslovene na ne zaťažený, všetko čo robia je zle. Sorry

Aliss

Crow, v niecom mi to pripomina mna :) Ja som sice nejazdila na skate, ani nenakupovala v panskych oddeleniach, avsak odmietala som sukne, saty, farby, cokolvek zenskejsie. Pocuvala som tvrdsiu hudbu, obliekala sa do ciernej a najradsej som mala mikiny, nohavice, tricko s mojou oblubenou kapelou. Chalani sa sice o mna zaujimali, ale odmietala som ich, lebo som chcela zit slobodne a bala som sa, ze s chlapom budem prilis sputana :D Jaaaj ta puberta a tie predstavy :D No ale pointa k tomu obleceniu - zensky som sa zacala citit az pri prvom vaznom partnerovi. Zistila som, ze saty nemusia byt len ruzove a kvietockove. Ze dat si suknu neznamena vyzerat ako cukrikova babika, ze existuje kopec krasnych zenskych veci, ktore si mozem vyberat v mojich farbach, ze na to, aby som bola zenskejsia, nepotrebujem opatky, kilo make upu, nechty ako CruellaDeVil a dokonale obocie. Stale nerobim take tie typicke zenske veci, ale objavila som farby, aj teraz mam na sebe bluzku levandulovej farby :D Keby mi niekto v 17 povedal, ze o 10 rokov budem nieco take nosit, vysmiala by som ho :D Zmena v obliekani moze u teba prist absolutne spontanne ako u mna. Nikto ma netlacil, to samo. A ak zmena nepride, tak budes prosto taka aka si teraz a neverim, ze ti do zivota nepride chalan, ktoremu sa presne tento tvoj styl bude pacit. Su taki muzi a ked si vsimam okolie, je ich dost. Nie kazdy chlap ma vedla seba vymalovanu, vyslajlovanu zensku ;) Pozri sa viac okolo seba :)

dalsi

Crow, natom vobec nezalezi ako sa obliekas a ako malujes, urcite by ma ani nenapadlo pomysliet si, ze si lesba... je to len a len tvoj styl, napr ja nikdy nenosim rifle... Styl sa ti este moze zmenit.

Trolo

Keby sme boli v amerike identifikovala by si sa ako chlapec/gay a to je jedno čo máš za pohlavné ústrojenstvo. :D

Nymeria

Jaj moja..no čo s tebou? O tomto sa priznám, som ešte nepočula :D. Ale neboj sa, dospievaš, vyvíjaš sa nielen telesne ale aj hormonálne a to čo pociťuješ je normálne. No a čo tak si daj tenisky mikinu pre mňa za mňa si vyhol hlavu ale ak cítiš že si hetero, nieje čo riešiť. A že by o teba chlapci nemali záujem si nemyslím, ako sa vraví, na každý hrniec sa nájde pokrievka :)

Pilcuk

Moja nebohá pra-stará matka a mnohé dalšie ženy v tej dobe mali v 17-tich prvé dieťa a dnešné 17-ročné sú ako na úrovni 10-12 ročných detí. Riešia samé blbosti ako maľovatka, depresie, svoju sexuálnu orientáciu atd. Vidím, že vyrastá nová generácia depresívnych homo/bisexuáliek so sociálnou fóbiou, ktorých záľubou je hľadanie si zabezpečených pánov, dovolenky, prechádzky po obchodných centrách atd...