Baba alebo chalan?

Príspevok v téme: Baba alebo chalan?
Crow

Ahojte. Mám 17 rokov a od mala som sa vždy obliekala ako chlapec. Mikiny tenisky a všetko chalanské. Jazdím na skateboarde a vždy keď nakupujem automaticky zablúdim do pánskejo oddelenia. Na základke som sa kamarátila iba s chlapcami. Nikdy sa nemaľujem, je mi až čudné nosiť sukne alebo šaty a ružovú farbu znesiem maximálne na svojich vlasoch. Problémom však je, že môj stav sa nedá len tak uzavrieť ,,si lesba". Mňa totiž chlapci priťahujú dostatočne, i keď ja vďaka môjmu štýlu nie veľmi ich, ale to je vedľajšie. Jednoducho dievčatá sa mi ani v najmenšom nepáčia. Viem že som hetero, ale páči sa mi byť ako chlapec. Nerozumiem sama sebe.

Maje_sky

Pag, a načo to sem píšeš, ako jej to podľa teba pomôže? Skús racionálne pouvažovať a neplytvať svojim časom na zverejňovanie svojich myšlienok ktoré ťažko niekoho ovplyvnia. Ja si tiež všeličo myslím pri niektorých príspevkoch ale nechávam si to pre seba

Pag

Ja si myslím, že ešte ufonsexizmus sme nemali, mali by sme ho mať, namaľovať sa do patričnej farby a dať si našiť uši ako dva satelity na prijímanie signálu a tiež by bolo dobre:-) Minimálne zaujímavé.

Pag

Vieš, ono stále sa rieši v tej dnešnej dobe sex. orientácia a pod., ale mňa osobne už toto celé prestalo zaujímať, toto celé bude aj tak ďalej rásť ďalej, až kým sa neprepracujeme k nejakým formám nejakého kvetinkového alebo ani neviem akého sexualizmu. Dúfam, že môj ďalší život v pra/lese bude stáť viac za to, ako tieto ...y. Som nad tým a JBMNT.

Maje_sky

No ja si myslim ze si mozno len este mlada..mozno sa ti raz bude pacit aj dievcenske oblecenie..ale takto si kazdy chlapec povie ze aka lesba na to nezabudaj