Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pomoc

Príspevok v téme: Pomoc
Tosomjadanka

Ahojte taketo pravdepodobne "krcove zily" mam na chodidlach uz teraz je to hrozne a to mam iba 15 rokov nechcem ist s tym ku lekarovi aj ked viem ze budem musiet ale chcela by som sa najprv s tym oboznamit neviem o tom absolutne nic ake su rizika ako sa to da vyliecit a ci sa to vobec da vyliecit som s toho zufala krcove zily mam na aj stehne aj na lytku a uz mam kazdy den s toho zlu naladu obavam sa ze to bude len a len horsie

poradim38

Neviem ako ta napadlo ze mas krcove zily? Krcove zily takto vobec nevyzeraju, k lekarovi ani nechod ja tam nic nevidim, len by ta vysmial.... a ty tu stresujes, preboha, ukludni sa dievca, ved si strasne mlada na krcove zily.... z coho by sa ti spravili? Tak uvazuj a ne stresovat. Ked sa bojis tak chod za mamou, ukaz jej to a nech ti povie ona ci su to krcove zily.... boze, hlavne nekupuj ziadne kremiky ako ti tu niekto radi, to je najvecsia blbost..

PomocnicaRomca

Ahoj danka vidim ze ta to velmi trapi rada by som ti pomohla vyskusaj si tie zilky natierat kokosovym olejom a zasa na chodidle to neni az tak viditelne zamaskujes to obuvou nevie ako vyzeraju tie na lytkach a stehnach
Romca

Pag

Tieto mini-kŕčové žilky ešte nejako zamaskuješ, ale ak máš viditeľnejšie, tak tie sa dajú odstrániť aj chirurgicky, takisto si možno dať odstrániť chirurgicky aj žlčník, takisto aj slepé črevo a takisto aj obličku, prípadne aj prsníky. Tak do 60-tky by z teba mali zostať aspoň oči, no minimálne to jedno:-)