Ahojte taketo pravdepodobne "krcove zily" mam na chodidlach uz teraz je to hrozne a to mam iba 15 rokov nechcem ist s tym ku lekarovi aj ked viem ze budem musiet ale chcela by som sa najprv s tym oboznamit neviem o tom absolutne nic ake su rizika ako sa to da vyliecit a ci sa to vobec da vyliecit som s toho zufala krcove zily mam na aj stehne aj na lytku a uz mam kazdy den s toho zlu naladu obavam sa ze to bude len a len horsie
Pomoc
poradim38 ale ja ich mam na stehne a lytku a metlicky po nohach
Neviem ako ta napadlo ze mas krcove zily? Krcove zily takto vobec nevyzeraju, k lekarovi ani nechod ja tam nic nevidim, len by ta vysmial.... a ty tu stresujes, preboha, ukludni sa dievca, ved si strasne mlada na krcove zily.... z coho by sa ti spravili? Tak uvazuj a ne stresovat. Ked sa bojis tak chod za mamou, ukaz jej to a nech ti povie ona ci su to krcove zily.... boze, hlavne nekupuj ziadne kremiky ako ti tu niekto radi, to je najvecsia blbost..
A koľko ju budú stáť tie mastičky a s akým efektom? Zero star?
Ahoj danka vidim ze ta to velmi trapi rada by som ti pomohla vyskusaj si tie zilky natierat kokosovym olejom a zasa na chodidle to neni az tak viditelne zamaskujes to obuvou nevie ako vyzeraju tie na lytkach a stehnach
Romca
Tieto mini-kŕčové žilky ešte nejako zamaskuješ, ale ak máš viditeľnejšie, tak tie sa dajú odstrániť aj chirurgicky, takisto si možno dať odstrániť chirurgicky aj žlčník, takisto aj slepé črevo a takisto aj obličku, prípadne aj prsníky. Tak do 60-tky by z teba mali zostať aspoň oči, no minimálne to jedno:-)
Daj si na to Lioton gel 10 tisíc. To je presne na to...