Ahojte taketo pravdepodobne "krcove zily" mam na chodidlach uz teraz je to hrozne a to mam iba 15 rokov nechcem ist s tym ku lekarovi aj ked viem ze budem musiet ale chcela by som sa najprv s tym oboznamit neviem o tom absolutne nic ake su rizika ako sa to da vyliecit a ci sa to vobec da vyliecit som s toho zufala krcove zily mam na aj stehne aj na lytku a uz mam kazdy den s toho zlu naladu obavam sa ze to bude len a len horsie
Pomoc
Apokryft- vysvetlis este raz prosim?
Na 100% máš tzv.varixy.Niesu to kŕčové žily!Ale to už ti tu povedali ...Varixy sú z veľkej časti vrodená záležitosť (viď.rodičia)
Kludne ak chces poradit napis s hocicim aj oblecenie ako si zakryt
Hmm no dobre ďakujem veľmi pekne za všetko
Danka nie su to krcove zily iba zilky ked sa opalis bude to menej vidiet ak s pekne oblecies tak to zamaskujes
Mojka na fotke nevidim ziadne krcove zily, mas proste iba bledu pokozku a preto je ti zily viac vidno, ale nie su krcove!!! Kvoli 2 miniaturnym zilkam sa ides obmedzovat..... boze dievca
Danka tie na lytku su neni krcove su to iba zilky a tie na strhnach vies pekne zakryt kratasmy suknou a na chodidle lbuvou netrap sa kvoli nim
Danka pridaj teda fotky tvojich zil na stehne a na nohach lebo toto na chodidle niesu krcove bud v klude