Ahojte, mám 15 rokov a som zvyknutá spať bez podprsenky, a aj sa tak citim proste lepšie... Ale neovplyvní to zlý rast? Alebo je to naopak lepsie?
Podprsenky
Najlepsie je spat bez podprsenky. Preco by to malo skodit? Ved to je prave po zdravotnej stranke dobre. Ja napriklad cez zimu si podprsenku nedam, ved to nema nikto ako zistit, ked mam hruby sveter na sebe a bundu. Ale aj cez leto sa snazim bez podprsenky, hlavne ked mam tricko alebo saty s otvorenym chrbtom. A na bradavky som videla napriklad v tezenise alebo v podobnych obchodoch so spodnym pradlom take nalepky co zakryju bradavky a nepresvitaju cez tricko ked si nedate podprsenku. Takze ak hladate nieco take tak skuste tam :-)
Sabina33 - haha, tak toto ma pobavilo. Do 25 mám ďaleko takže toto ma fakt netrápi. Skôr je to podľa mňa o prirodzenom starnutí a ovisaní, a nie o tom či ju nosíš alebo nie. Nech si každý koniec koncov robí čo chce…
Pre telo zeny nie je prirodzene nosit podprsenku a prsia vobec nebudu viac ovisnute, to je len mytus, prave naopak. Ja teraz v lete nosim len taky pas okolo alebo silikoveve lepky tiez len kôli tomu presvitaniu..
Abc ak chces vyskusaj sportove alw ked v 25budes mat ovisnute prsia tak sem nepis
Simi ja to velmi nieako neriesim ked presvitaju nech ale je to uzasny pocit byt v praci bez podprsenky ak xhces rada si s tebou o tom popisem
Aspoň nie som sama. Takto som nad tým neuvažovala. Konečne iný dôvod ako uzliny, tkanivá atď. A čo také bez kostic ? Tie by už mali byť ok.
Pokiaľ je podprsenka moc tesná (malé číslo) alebo je to PushUp-ka tak môže tlačiť na lymfatické uzliny a spomaliť odvod toxínov čo môže prospievať vzniku rakoviny.
Keby som bol žena, určite by som v nej nespal.
Abcd no nepoznám ženu, ktorá by radšej spala v podprsenke ako bez nej... a áno, kosticu sú nebezpečné, v noci keď žena spí a prevracia sa tak nemusí byť opatrná a kostica jej môže vletieť rovno do hrudníka napr...
Zaujímalo by ma ešte, ako to robíš, aby, ehm, nebolo vidno bradavky? Myslím v tej práci, lebo to by sa aj mne páčilo, toľko voľnosti. Diky.
rozhodne treba spávať bez podprsenky.