Ahojte, mám 15 rokov a som zvyknutá spať bez podprsenky, a aj sa tak citim proste lepšie... Ale neovplyvní to zlý rast? Alebo je to naopak lepsie?
Podprsenky
Neviem no…stálo by možno za to si o tom niečo vyhľadať.
Je lepšie spať bez podprsenky, neviem presne už ako som to čítala, ale v prsiach sú vlastne tkanivá ktoré ak nemáš podprsenku sú nútené byť aktívne a držať prsia, potom nemáš ovisnuté prsia atď a keď máš stále podprsenku, prsia sú navyknuté, že sa nemusia "snažiť" a to nie je dobré pre ich pevnosť. Plus ten pocit keď si po celom dni vyzlečiem podprsenku je na nezaplatenie, ja som doma stále bez a spím tiež bez nej. ;-)
Pekný deň.
Nie nevsimli a ja podprsenku nenosim nikde
A nevšimli si to kolegovia?
Simuona ja ju nenosim nikde ani do prace
Pre mňa je trest, mám nimi prsia, nosiť podprsenku cez deň a nie ešte v noci. Keby to nebolo nemorálne, nenosím ju nikdy.
Pre každého je pohodlné niečo iné. Neviem prečo by malo byť nebezpečné, ak má podprsenka kosticu.
nepoznám vo svojom okolí ženu, ktorá by spala v podprsenke..musí to byť pekne nepohodlné a ešte k tomu aj nebezpečné, ak má v podprsenku kosticu.. myslím, že aj pre prsia je lepšie, keď nie sú v noci "utláčané" v podprsenke, keď ju žena nosí celý deň na sebe...
Tak to neviem, ale pre istotu bez nej nespím.