Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ex vadi, ze mam druhu?

Príspevok v téme: Ex vadi, ze mam druhu?
Rozideny

Mal som priatelku, boli sme spolu 1,5 roka. Rozisla sa ona so mnou. Tazko som to znasal, ale po cca. 3 mesiacoch sme zacali normalne komunikovat, este som nieco citil, ale po 6 mesiacoch som sa z toho dostal a sme priatelia. Obcas kava, obcas si nieco napiseme. Nasiel som si inu a raz som ex nieco pisal a vyplynulo z toho, ze sucasna priatelka je pri mne. Ex mi napisala, ze jej vadi, ked jej pisem a priatelka je pri mne. Pisal som len kratko a nieco som sa len potreboval rychlo opytat - poradit. Nic intimne a tak podobne. Ona nikoho nema, ale mne by nevadilo, ak by mala a pisala by mi s tym, ze on je pri nej. Co z toho podla vas vyplyva?

meganfox

poznam pary co sa dali dokopy po rozchode zas, flintu do zita by som nehadzal
ako sa vravi stara laska nehrdzavie tak mozno aj ona ta stale miluje a chce ta spat a vadi jej ze mas uz inu akoby si ju nemiloval uz tak jej to vadi
keby ta nemilovala bolo by jej to jedno ale nieje

PrezyvkuNemam

Rozideny, ja suhlasim s aliss, trosku to nejak prezivas. Nemuselo ist o nic. A robis tu z byvalej chuderu co sa uraza. Pricom sa mi zda ze ty jediny si nepochopil, ze byvala ti nechcela zle a naznacila ti, ze byt kamarat po ukonceni vztahu neznamena to, co robis ty. Naozaj neexistoval na svete nikto iny, komu by si zavolal, len ona? A s cim este suhlasim s aliss je to, ze byvalka sa snazi byt patrne k tvojej novej babe slusna a nemiesat sa medzi vas. Ale ty sa tvaris ako keby ti z nosa odkusla :D Som sice tiez chlap ale nebud taky jesitny, ved to je hrozne. Byvalka ti patrne nic zle neurobila, len naznacila, ze mas novu babu a nemas jej volat kedy sa ti zachce, aby sa tvoja baba necitila neprijemne.

Rozideny

Katka7362 - DAKUJEM, toto som potreboval pocut. Ja som to bral tak nevinne, ale ako som pisal a pochopil, naozaj sa nevyplati ostat kamos s ex. Fakt tvrde prerusenie kontaktu je naj. Uz to chapem.

katka7362

zabudni na byvalu nech je akakolvek kamaratka a sustred na sucasnost. Mne ani jedno takzvane kamaratsvo s byvalim nevydrzalo a teraz to uplne chapem. Je to uplne zbytocne, uzavreta kapitola ktora sa len miesa do zivota. Myslim ze ani sucasny partneri si to nezasluzia, lebo byvala nikdy nebude taka kamoska ako ostatni kamosi. Mne by sa nepacilo ak by bol moj muz v kontakte s byvalimi a jemu tiez nie ak by som s nimi bola v kontakte ja.

Aliss

Rozideny a co ti vlastne urobila? Pokial chapem spravne, nechce aby si ju kontaktoval, ked si s partnerkou. Alebo sa mylim? Mozno si uvedomuje vsetky rizika, zvycajne sa novym partnerkam totiz nepaci, ze ich chalan ma dobry vztah s byvalou. Alebo si skutocne myslis, ze ziarli? A naco? Ved mala vela prilezitosti sa s tebou dat znova dokopy a neurobila to. Pytaj sa jej na tieto otazky. Mne keby byvaly volal ohladom nejakej rady, slusne mu odpoviem, ale netesilo by ma to. Z ucty k novej partnerke, aby si ona nezacala cosi namyslat...

Rozideny

Dakujem vsetkym za nazory. Nie nemastim si ego a ja v tom mam jasno, odtrpel som si rozchod a nevstupim 2x do tej istej rieky. To co k nej citim je skor taka akoby zodpovednost. Otvorili ste mi oci - najlepsie urobim, ked s nou uplne prerusim kontakt. Ona mi nema pravo toto robit, prehnala to.

uf

no vyzeta to, ze sice ona sa s tebou uz rozisla, no s ty s nou tak celkom este nie, a popritom zabrdol do ineho vztahu

exka

No a je na tebe, ci tuto jej poziadavku budes akceptovat a zachovas sa podla toho alebo tu budes fnukat ako male decko, ktoremu mama cosi zakazala a on si svoju boliestku ide fukat na forum, kde sa potrebuje utvrdzovat o vlastnej dolezitosti ala objektu ziarlivosti.