Mal som priatelku, boli sme spolu 1,5 roka. Rozisla sa ona so mnou. Tazko som to znasal, ale po cca. 3 mesiacoch sme zacali normalne komunikovat, este som nieco citil, ale po 6 mesiacoch som sa z toho dostal a sme priatelia. Obcas kava, obcas si nieco napiseme. Nasiel som si inu a raz som ex nieco pisal a vyplynulo z toho, ze sucasna priatelka je pri mne. Ex mi napisala, ze jej vadi, ked jej pisem a priatelka je pri mne. Pisal som len kratko a nieco som sa len potreboval rychlo opytat - poradit. Nic intimne a tak podobne. Ona nikoho nema, ale mne by nevadilo, ak by mala a pisala by mi s tym, ze on je pri nej. Co z toho podla vas vyplyva?
Ex vadi, ze mam druhu?
Ked sa niekto citi niecim dotknuty ci vadi mu to, tak to znaci ziarlenie? Mozno tak v hlave ziarlivca a teda i autora tejto temy, lebo byvalka tak lahko predychala, ze ma inu, len si z nejakeho dovodu nezela, aby bola pritomna pocas ich rozhovoru, co mne osobne pride prirodzene, lebo celkom cudzia zena s ktorou nepotrebuje mat nic spolocne.
Mozno az ty nebudes mat nikoho a ona hej, pochopis. Niekedy to clovek musi zazit, ked nema fantaziu si to predstavit a ty si o to priam koledujes.
No, chlapec sa asi pýtal v duchu, či je také správenie klasické, keď žena žiarli. A bývalej sa neopýta, lebo tá by mu povedala pravdu, že nežiarlia a to autor nechce počuť.
Milý rozídený, nie - tvoja bývalá nežiarli, tvoja bývalá jednoducho vie, že aj napriek tomu, že máš priateľku, ona je stále numero uno a tak si môže dovoliť s tebou zametať. A ty by si s tým mal veľmi rýchlo začať niečo robiť, lebo v pohode určite nie si..
ona ta potrebuje ako kamarata, ked si najde niekoho, potom ta uz potrebovat nebude, to je najpravdepodobnejsia verzia, moze byt na teba naviazana, ale len kamaratsky, ziarlit moze preto, ze jednoducho ty mas vztah a ona nie, to je cele..... ale naco si kamarat s byvalou a este tak, ze to tu riesis na fore, nechapem, je to neprirodzene
Preco ziarli? Chlapce... lebo ta miluje... a kto neziarli nemiluje
vam drbe byt kamarat s byvalymi.... nikdy!!!
Allis, palec hore.
Toto je najvacsi gol dnesnej doby :D :D Namiesto toho, aby si sa spytal JEJ, ze co jej vadi, najma ked ste priatelia a pisete si, tak sa radsej spytas neznamych ludi, ktori tvoju ex p*d poznaju ale vsetci sa budu hrat na ohromnych psychologov. Preco si sa jej nespytal? Ci uz hned alebo dodatocne? Idem sa teda zahrat na psychologa aj ja - stale ta miluje a tajne dufala, ze sa k nej este vratis. Myslienka, ze si s nou pises a zaroven sedis vedla novej, jej sposobuje bolest!!!!! :D Tak a teraz nieco realnejsie - ste od seba uz dlhsi cas. Za tu dobu, keby chcela, date sa dokopy. Evidentne nechcela, takze netuzi znova po tebe. Co jej moze vadit, je prosta skutocnost, ze uz mas niekoho noveho a preto nemas preco hladat u ex rady, info akehokolvek druhu a podobne. Teda mozes, co by nie. Ale nova partnerka musi vediet, ze ste kamosi, ze si sem tam napisete a o celej situacii musi byt oboznamena aj ex. Bez toho, aby to bolo medzi tebou a nimi dvomi vykomunikovane, budes vyznievat ako ten trulo, co plava od jednej k druhej. A nabuduce, az cosi nepochopis a je jedno, z ktorej strany, pytaj sa danej osoby, co tym myslela :)
No vyplyva z toho, ze si trosku prihamovany. Riesit taketo dristy a este to davat na net je na nepochoponie.
k.tiny tu riesis, zi dalej..a byvalu neotravuj a nech neotravuje ani ona teba a vybavene