No tak ja som mala takú prvú lásku v 13, prvá pusa atď. O tom rodičia nevedeli aj keď sa to tiahlo rok a pol, ale nechodili sme spolu...Teraz mám frajera, budem mať 15 on 17, rodičia ho zobrali dosť v pohode, zvlášť ocko, ale mamka bola tiež úplne v pohode, aj keď to oznámenie bolo náročné. :D
Je to správny chalan, vie, že sex nechcem a rešpektuje to a dokonca so mnou veľmi súhlasí. ;-)
Musíš svojej dcére dôverovať, lebo sú také(a je ich veľmi veľa čo je smutné), ktoré prahnú po sexe extrémne. Ja som k mamke aj ockovi otvorená a viem, že to v mojom veku je priskoro. ;-) Rodičia mi veria, aj keď majú obavy samozrejme. Jeho rodičia ma zobrali tiež veľmii dobre, jeho ocko ma má dosť veľmi rád, rozumiem si s ním. Jeho mamku zatiaľ až tak dobre nepoznám, ale tiež ma berie fajn. On už mal frajerky, ale jeho rodičia ich nepoznali...;-)
Dôvera je veľmi dôležitá a aj keď svojej dcére budete chcieť niečo povedať, tak nejako príjemným spôsobom aby to nebrala ako niečo divné a trápne lebo to bude weird....
Veľa šťastia ;-)
PS:pilcuk aj ja ako decko viem, že všetky ženy a zvlášť tie príjemne vyzerajúce dávate do jedného vreca lebo vám ublížili a mrzí ma, že ste nenatrafili na slušné ženy, ale váš prístup jasne hovorí prečo ste sám...Osamostatníte sa, nájdite si dobrú prácu, lebo inteligencia je predsa jedno z kritérií ktoré si ženy vyžadujú od mužov, zažite zažívať svoje sny a nameriavajte sa stále na ženy a na to, že ste sám...TVaša mamka s vami musí mať trápenie...Život ide ďalej, zakomplexovanosť nepatrí medzi obľúbené vlastnosti...Veľa šťastia a prosím uvedomte si, že nie všetky ženy sú zlé a mrchy a zlatokopky a rôzne stvorenia ktoré sa dajú prilákať na peniaze, lebo tak to nie je a vaše sklamania toho vôbec nie sú dôkazom. Chvála Bohu existujú aj normálne ženy, ktoré vyzerajú pekne, lebo sa o seba zdravo starajú, láka ich príjemná povaha atď a nie mamičkin miláčik, lebo ľudia vo vašom veku majú už vnúčatá, takže niekde asi robíte chybu aj vy. Neberte to prosím zle, ale trebalo by vám poriadne otvoriť oči...