Laserova operacia platnicky

mjanik

borisimo-tvoj stav bol dobre liečiteľný akupunktúrou!!!!!Operáciu voliť až vtedy,ke´d neuspejú ostatné liečebné metódy

Marek38

Zdravím mám 26r. a som objednaný na operáciu platničky laserom u spomínaného doktora Rattaja na koľko po konzultácii s ďalšími tromi lekármi pri čom každý má iný názor je asi jeden správny, že pokiaľ chcem v tomto veku niečo miniinvazívne, tak je to laser. No po po prečítaní týchto recenzií som si to asi rozmyslel, dať si to spraviť v PN. Viete sem ľudia, ktorí ste písali, že máte dané skúsenosti na seba nejaké kontaktyfb/tel.kontakt mal by som pár otázok, prípadne kde na SVK/ČR je možná táto operácia naozaj kvalitne. Pokiaľ google neklame tak sú už len dve možnosti čo je painclinic v BA kde to stojí 1500€ a na jednej poliklinike v KE.

Keita

Pozor, je Pain clinic a Europain clinics v BA...to je rozdiel. Tiez som stretla pani, ktoru operoval spominany lekar a ma velke bolesti. Trafili jej niekolko krat nerv, alebo nieco take a ma to horsie ako predtym. Bodaj by si toto precitali vsetci, ktori sa k nemu chystaju. Hrozne...Pomoze mozno jednemu z 10, aj to neviem ci...Podla toho co citam to vobec nevedia. Chodte radsej na Europain clinics...

Borisimo

Zdravím Vás Všetkých !
Chcem Vám napísať svoje skúsenosti s Laserovou operaciou platničky C5-C6!
Bol som operovany v Nemocnici Pieštany Mudr.Rattaj 21.2.2019 ! Po dlhotrvajucich bolesťiach ,vystrelovaných do ĽHK do prstov po viacnásobnych Rehabilitaciach,po dlhotrvajúcej analgetickej liečbe: Veral,Voltaren,Diclofenak proste všetky druhy , Neureptika ako Pregabalin,Lyrika ,Biston ,,Tramal som sa rozhodol pre Laserovu OP po konzuktacii s Mudr.Koňom a operaterom Mudr.Rattajom!
Pred OP som bol nadšeny plný očakávania že konečne po 2 rokoch bolesti sa mi uľavi , strašne Veľa som od toho proste Očakával ale Bohužial realita bola iná a krutá!
4 deň po OP ma prepustili a tie bolesťi čo som mal neprajem najväčšiemu nepriatelovi steny som škriabal!! Odp od Mudr Rattaja bola že každy stav je individuálny a potrebuje to čas ved to bol zásah do platničky!
10 deň som skončil na Neurol.odd v Trnave kde som bol hospitalizovany 15 dní,,, bolesti som mal take že mi museli podávať Opiaty ,,, Nechcem tu rozpisovaț cely príbeh len Vás prosim viem že sme tu všetci s chronickymi silnymi bolesťami s ktorými sa ťażko žije a pochopi to len ten kto ich má len prosim Vás v žiadnom pripade nepodstupujte LASEROVU OPERACIU PLATNICIEK CI UZ SA JEDNA O C5/C6 L5/S1 KRCNU,DRIEKOVU THORAKALNU NEROBTE TO! Teraz sam študujem Fyzioterapiu 2.ročník a vidím do toho bližšie ako predtým preto ak budete potrebovať poradit alebo sa bližšie sa o tom porozpravať kontaktujte ma na môj mail borisbetyar@gmail.com!
Pošlem Vam čislo a porozpravam Vám týmto chcem aspoň takto pomôct ľudom ktorí sa už zo zúfalstva z bolesti budu rozhodovať pre Laserovu OP! Lebo mne poradiť Bohužial nemal kto a doteraz mam bolesti a následky !
V Pieštanoch aj Pain Clinic to operuje Mudr Rattaj !
Dúfam že aspoň takto niekomu s časti poradim!

lenka404

a vyskusal uz niekto aj painclinik v BA ?.. oni robia laserovu operaciu platniciek tiez ... ale nevidela som ziadne recenzie na nich...

Piestansky

Ja som tiež v novembri 2018 absolvoval leserovú operáciu L3/L4 a L5/S1 v Piešťanoch u Dr. Rattaja. Po operácii ma nadopovali infúziami a po štyroch dňoch ma prepustili z nemocnice domov. Potom po troch dňoch prišli neznesiteľné bolesti v krížovej oblasti a bol som opätovne prijatý na hospitalizáciu. Takto sa to opakovalo ešte trikrát. Navštívil som na konzultácie štyri fakultné nemocnice a žiadal som o klasickú operáciu chrbtice, aby mi pomohli, ale všade mi povedali aby som šiel za tým, ktorý ma dostal na vozík, to je Dr. Rattaj. Nakoniec ma operovali v Nemocnici F.D.Roosevelta na neurochirurgickej klinike a dnes žijem bez bolestí a som úplne v poriadku. Na mojom prípade by som chcel poukázať, aby ste sa nedali nahovoriť na leserovú operáciu v nemocnici v Piešťanoch u kúzelníka Rattaja, a jeho arogantného pomocníka Kóňu, aby ste nedopadli ako ja. Ak by nás bolo viacej , ktorým poškodili zdravie, mohli by sme podať spoločnú žalobu. Ďakujem !

Robo 37

Ahojte 22. 5 2019 som bol ne laserovej operácii v BB u mdr. Rattaja bolesti v krížoch pomerne ustúpili ale ešte mi trochu ťahá nerv v levej nohe, každopádne odporúčam

ahjaj

po takejto operácii nemôžeš cítiť okamžité zlepšenie. Ono si mal tú platničku zapichnutú do miechy? Lebo keď nie, tak zlepšenie príde po dlhšom čase, nie hneď, veď tam máš aj vnútri ranu. Teda konkrétne, mal si bolesti z poškodenej platničky. Platnička je poškodená naďalej, len ju trochu reparovali, aby sa zahojila a netlačila na nervy. Tak či tak Ti tam operačne zasiahli a spôsobili umelé zranenie. Podľa mňa si presne napíš, ako a čo môžeš teraz, aká je bolesť od 0 po 10 a potom o dva týždne na dnes si to zapíš znova a porovnaj výsledky.
Takmer okamžitú úľavu cítia tí pacienti, ktorým platnička dráždila miechu. 5 dní je málo. Rekonvalescencia po takejto operácii je 4 až 6 mesiacov, tak trochu trpezlivosti a statočne rob rehabilitačné cvičenia, aj keď to bolí a je ťažké. Držím palce.

Hejdon

Som po operácii L5s1 laser. 7 den. Rattaj... žiadne zlepšenie.... neviete kedy by malo nastat zlepšenie ? Ak vôbec...

Boris Betyar

Zdravim Vas a Prosim o odp na moju e mailovu adresu borisbetyar@gmai.com
19.1m som sa skontaktoval s prim Mudr Kona c Piestanoch na zaklade MRI Hernia Didku C5C6 mi navrhoval laserovu op danej pl
21.2 som prihaty na ortopedicke odd Piestany a 22.1. Ma operoval resp tento zakrok robil Dr Rattay okolnosti tu radšej uvadzsť nebudem.
Po zakroku Dnes je 9 den sa citim ešte horšie trpnu mi prsty HDK bolest mam v krku prechadzs cez ucho dolu pod lopatkou a cele ruka hlava ucho no hrozne som na tom horsie ako predtyn. Beriem Tramal tbl na spanie ale bez efektu bolestj su a su od rana do Večera,,,keď som tam Volal Bolo mi povedane Že Este 2 3 tyzd to potrva ,,,
Nekomentujem to zufaly ak mate nuekto srymto problemy alebo ste dany zakrok uz absolvovali napiste mi Prosim na moju e mailovu Adresu
ĎAKUJEM BORIS