Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

heslo pokec pomoc

Príspevok v téme: heslo pokec pomoc
Angel1234

Ahojte, potrebovala by som pomôct poradiť. Mám účet na pokeci a už pár dní sa tam nemôžem prihlásiť. Najskôr len dočasne zablokované a teraz už že prihlasovacie údaje nesprávne. Pričom heslo som nezmenila. Heslo neviem obnoviť cez email keďže alternatívny som nezadala a teda cez azet mi nevedia pomôcť. Netuším či mi sa mi tam niekto nedostal.Dalo by sa ešte nejako dostať k heslu? Budem vďačná za každú pomoc...

Pag

Však som ti poradil, treba len poriadne čítať, čo tam píše a podľa toho sa zariadiť, to nie je o externej pomoci, ktorú tú žiadaš. Ty to na nás len hráš, že?

Angel1234

zo strany azetu ziadna strana mi nejak pomoct, email som nezadala vtedy a preto mam s tym problem..ak by bol niekto kto vie pomoct ozvite sa

Pag

Ja som raz takto použil ako možné heslo heslo: pen.s1, ale na stránke mi vypísalo, že heslo je príliš krátke, tak neviem, že čo tým mysleli??

Pag

Skús tieto univerzálne pakľúče: 1. heslo123 2. heslo1234 3.heslo12345 Niečo z toho bude isto pasovať:-) A keď nie, tak tam zaklikni, že vygenerovať nové heslo a pošlú ti ho na tvoj druhý email alebo na telefónne číslo, ktoré si uviedla pri registrácii.

tasty

netuším či sa Ti tam niekto nabúral alebo nie

ale ak by som bola v Tvojom mieste, vytvorila by som si iný nick a sledovala či sa niekto neprihlasuje na ten starý nick, a ak dlho je neaktívny, tak by som to neriešila