Ahojte, potrebovala by som pomôct poradiť. Mám účet na pokeci a už pár dní sa tam nemôžem prihlásiť. Najskôr len dočasne zablokované a teraz už že prihlasovacie údaje nesprávne. Pričom heslo som nezmenila. Heslo neviem obnoviť cez email keďže alternatívny som nezadala a teda cez azet mi nevedia pomôcť. Netuším či mi sa mi tam niekto nedostal.Dalo by sa ešte nejako dostať k heslu? Budem vďačná za každú pomoc...
heslo pokec pomoc
ako som pisala...nedala som si alternativny mail kde mi poslu heslo
Však som ti poradil, treba len poriadne čítať, čo tam píše a podľa toho sa zariadiť, to nie je o externej pomoci, ktorú tú žiadaš. Ty to na nás len hráš, že?
zo strany azetu ziadna strana mi nejak pomoct, email som nezadala vtedy a preto mam s tym problem..ak by bol niekto kto vie pomoct ozvite sa
Ja som raz takto použil ako možné heslo heslo: pen.s1, ale na stránke mi vypísalo, že heslo je príliš krátke, tak neviem, že čo tým mysleli??
Skús tieto univerzálne pakľúče: 1. heslo123 2. heslo1234 3.heslo12345 Niečo z toho bude isto pasovať:-) A keď nie, tak tam zaklikni, že vygenerovať nové heslo a pošlú ti ho na tvoj druhý email alebo na telefónne číslo, ktoré si uviedla pri registrácii.
Ak myslis to, co mas tu pri nicku v obalke, tak aktualne si prihlasena.
netuším či sa Ti tam niekto nabúral alebo nie
ale ak by som bola v Tvojom mieste, vytvorila by som si iný nick a sledovala či sa niekto neprihlasuje na ten starý nick, a ak dlho je neaktívny, tak by som to neriešila