Včera mi dal môj teraz už ex kopačky, včera aj keď ja som tušila už niečo skôr že ma prestal milovať, nepísal, nevolal, klamal ako som zistila a našiel si inú.
Cítim sa pod psa a nemám chuť žiť, stratla som zmysel života, veľmi to bolí lebo ja som do toho vzťahu investovala asi viac lásky ako on. Bolí to tá zrada od neho ako mi mohol toto urobiť keď som ho tak milovala?
Neviem ako dlho bude ta zrada bolieť ja viem chce to čas ale aj tak mám otázku na Vás,
ako ste riešili tú bolesť, zradu z čerstveho rozchodu?
šli ste sa opiť?
zabaviť na disku aby ste zabudli a vypli?
plakali ste do vankúša pri zamilovaných piesňach?
trhali ste jeho fotky a ničili jeho darčeky pre vás?
riešili ste to doslova dobrých žrádlom?
išli ste si zašportovať?
Alebo nejako inak?
Budem rada ak mi napíšete
Ďakujem
Ako riešite bolesť z rozchodu? Please..
Gizka vraví: "Idem-riešim."
Ja vravím:
Nechodím (s nikým) - neriešim.
praverozidena:
nič z toho, čo uvádzate Vám samo o sebe nepomôže zbaviť sa bolesti, ani čas. To všetko Vám pomôže bolesť vytesniť z pozornosti, ale ostane uchovaná vo Vašej duši a bude Vás ďalej trápiť...Aby ste sa cítila skutočne lepšie, potrebujete svoju bolesť prijať a prejsť si ňou, kedykoľvek sa objaví (plač môže byť sprievodným javom, ale tiež sám o sebe bolesť neprejavuje)..
S bolesťou, či inými citmi je to, ako napríklad s chrípkou, ak ju poriadne nevyležíte, ale prechodíte raz, dvakrát, trikrát po čase Vám na dvere môže zaklopať vážnejšie ochorenie, ktoré už nebudete môcť odignorovať.
/PS: ak by ste chcela pomôcť ako na to, pokojne mi napíšte, rada sa s Vami na diaľku porozprávam/
praverozidena Ak ti mozem poradit tak to neries alkoholom ani jedlom, ale skor prechadzkami, fitkom a takymito aktivitami.
chlapci/muži/ by si mali po rozchode poplakať pri tejto piesne
www.youtube.com
a dievčata/ženy/ pri tejto
www.youtube.com
Ako to riešiť?
Každému pomáha čosi iné.
zalezi aki citlivy clovek si
Niekto sa potrebuje vyplakat a lutovat sefi doma nikam nejde a place pri sladakoch
Iny co som ja typ ide s kamoskami na discu poriadne si zatrsat a trochu si vypit a stale nieco robit sportovat hybat sa v prirode alebo medzi ludmi a povedat si ze zivot sa nekonci a jeho chyba nevie o koho prisiel moze svina lutovat a nech ide docerta
Vynadam si a potom idem zit... :-D
Budem sa opakovat ako sa vsade hovori: vylieči to len čas a nič iné.
Ked ma priatel opustil, prve co som spravila bolo to, ze som si lahla na podlahu a zacala plakat. Rezala som si zily, co lutujem lebo mam z toho zvislú 10cm jazvu.
Fotky som nespálila ani nevyhodila, naopak som ich uschovala na miesto kde ich nebudem vidiet. A teraz som si ich pozrela a zaspominala som. Ze uz ho nemilujem ale som vdacna za to ze som mohla byt s nim.
Vserko zle bolo na nieco dobre. Spoznala som chalana pri ktorom sa citim skutocne stastna. Ktory ma rozosmieva a viac sa smejem ako placem. Myslim ze toto sa da povazovat na vztah. Takze som rada tomu ako to dopadlo. Ako sa vravi, neplac, lebi cez slzy neuvidis hviezdy.
hahahaha a presne pre toto si žiadny vzťah ani nehľadám a nemusím potom riešiť takéto cocotiny :)
mimochodom nie som žena, som chlap a je mi jasné že svine sú na obidvoch stranách, aj muži aj ženy... a je to tak že tí dorbí nevinní ľudia väčšinou majú šťastie na svine, ktoré ich bodnú do chrbta.
načo mať vzťah keď sa aj tak skončí nie? ja už to beriem tak, že ak má o mňa nejaká blbka záujem tak jej hneď na začiatku vyjasním, že bude len sex a nič viac...
je to o tom, byť zranený alebo zraniť... ja už som zranený bol a už to znova zažiť nechcem... jediná možnosť ako sa uchrániť pred utrpením zo vzťahov je stať sa tou sviňou ktorá ubližuje a vždy uštedriť prvý úder nech to bolí toho druhého a nie treba. zabi alebo budeš zabitý, tak to dnes funguje v tých sku **** ných vzťahoch... vzťah kde sa obidvaja milujú rovnako a vzájomne a úprimne je skôr rarita ak vôbec nejaký taký existuje.
už to tak bohužiaľ je... buď budeš zranený sviňou alebo sa sám/sama tou sviňou staneš a budeš ubližovať druhým.. inak sa nedá
Uvedomim si, ze ludia maju daleko viac problemov. Ze maja matka takmer skoncila na voziku, ze poznam chlapca, ktory umiera lebo sa narodil s chorobou motylich kridel, uvedomim si, ze sa moje vazne zdrav.problemy vylepsuju, pozriem sa okolo seba a vidim tie nevinne deti, ktore trpia za viny rodicov...A vtedy pochopim, ze zivot je sice o laske, ale nie o trapeni sa z rozchodu. Ze rozchod je sice definitivne ukoncenie jedneho vztahu, ale sanca zacat nieco nove. Uvedom si, ze su ludia co na vyber nemaju. Ze jednoducho musia trpiet, nemaju na vyber. A ze by si tisic raz radsej vybrali trapenie z rozchodu, nez napriklad imobilnost atd. Opakujem - ty si sa rozisli, znova sa mozes dat s niekym dokopy. Zas rozist a zas sa dat s niekym dokopy. Ale postihnute dieta nema tieto moznosti. Este places?
viem co prezivas a chapem ta...aj ked ty to mas horsie v tom, ze si nasiel inu...so mnou sa rozisla priatelka pred par tyzdnami pre moju hlupost a stale to boli aj ked uz je to o nieco lepsie ako predtym... prvy tyzden som dost chlastal popri praci a ani mi jest nechutilo, stale mi to akosi nedochadzalo ale postupne som citil prazdnotu ako keby som som dostal dyku do chrbta..doslova do pismena som nemal chut existovat...najdi si nejaku aktivitu, pri ktorej prides na ine myslienky...ja som zacal pocuvat motivacne songy a trosku mi to pomohlo a zaroven hravat hry na pc ale to nebude asi pre teba :D da sa pritom fajn odreagovat a sustredis sa len nato alebo daj sluchadka do usi a chod behat...hlavne sa nezatiahni do seba a kecaj vela s ludmi, ci uz na nete alebo osobne aj to pomaha...pripadne skus vypadnut niekam cez vikend, sprav si vylet do prirody...kazdopadne cas je najlepsi liek