Ako riešite bolesť z rozchodu? Please..

Príspevok v téme: Ako riešite bolesť z rozchodu? Please..
praverozidena

Včera mi dal môj teraz už ex kopačky, včera aj keď ja som tušila už niečo skôr že ma prestal milovať, nepísal, nevolal, klamal ako som zistila a našiel si inú.
Cítim sa pod psa a nemám chuť žiť, stratla som zmysel života, veľmi to bolí lebo ja som do toho vzťahu investovala asi viac lásky ako on. Bolí to tá zrada od neho ako mi mohol toto urobiť keď som ho tak milovala?
Neviem ako dlho bude ta zrada bolieť ja viem chce to čas ale aj tak mám otázku na Vás,
ako ste riešili tú bolesť, zradu z čerstveho rozchodu?
šli ste sa opiť?
zabaviť na disku aby ste zabudli a vypli?
plakali ste do vankúša pri zamilovaných piesňach?
trhali ste jeho fotky a ničili jeho darčeky pre vás?
riešili ste to doslova dobrých žrádlom?
išli ste si zašportovať?
Alebo nejako inak?
Budem rada ak mi napíšete
Ďakujem

zdenula

este dobre ze si mu nato prisla lebo su taki co podvadzaju svoje frajerky a ony chuderi o tom nevedia a myslia si ze ten ich nadovsetko miluje ale on miluje aj inu ...
Ja som to riesila tak ze som spalila jeho fotky a darceky tiez, potom som si sla zaplavat az do vycerpania od zlosti a na druhy den na poriadnu turu tiez do vycerpania ... dobre to precesti telo to vybitie zlosti z rozchodu, a nakoniec som si povedala jednu mudru myslienku
CO MA TRAPI TERAZ MA UZ NEBUDE TRAPIT O POL ROKA CI ROK a to ma povzbudilo ze teraz je teraz a o rok bude nieco ine

simiona

Ja som sa rozhodla nemať žiadny vzťah. Zistila som, že je to omnoho lepšie, žiadne klamstvá, nevery, ignoracia a rozchody.

sdasdad

všetky spoločné veci som vyhodil/zničil/spálil, pár dní som poplakal, opúšťal sa atď ... po pár dňoch som si začal uvedomovať že to je tak lepšie, napísal som si + a - toho vzťahu a pochopil že bolo dobré že sa to stalo :) áno samozrejme zamyslím sa nad ňou aj teraz ( 2 mesiace dozadu čo sme sa rozišli) ale už to nebolí :D športujem, so psom sa hrám alebo pomáham po rodine vo voľnom čase :D alebo ešte knihy čítam