Ahojte,vsade tu citam o tomto zazraku,kde ho kupim???V lekarni len krutia hlavami...
GSE
Otázka pre RNG a iných šikovných!
1.Za ako dlho vyliečim stafylokok zlatého s citricadalom od nutribiotic ak ho mám v mandliach?Vylieči sa vobec?kážu mi vybrať mandle
-beriem 20 kvapiek na politra vody a vypijem to za hodinku od 6do7
mám toho piť viac?
2.Sú nejaké pripady vyliečenia? aké?
Díki moc :)
Kto mi vie poradiť najlepšie prírodné preparáty na candidu albicans a pľucne chlamýdie, ktoré mi boli zistené...ďakujem
Skus napr firmu iherb.com
Ti maju pomerne dobre ceny a znesitelne postovne.
Mnoho Slovakov od nich objednava. Ja osobne , kedze zijem v USA, kupujem z roznych firiem, podla ceny a obsahu, a to aj vela takych, co nie su ochotni posielat do zahranicia.A nemusim brat do uvahy postovne do zahranicia, ktore moze byt niekedy drahsie, ako samotny objednany tovar.
Rng prosím ťa o pomoc chcela by som objednať z USA citridal, oreganový olej, GSE a dobre enzým, vedel by si mi poradiť konkretne aké je ich tam veľmi veľa na posilnenie organizmu , akne a žaludok a od ktorej firmy
toto by som nenazvala uhry,tusim sa to vola komedony(ak to nie je to iste).myslim pory na nose,kde ich je strasne vela a maju ciernu hlavicku,su uplne drobne a nahusto.nevystupuju nad uroven koze.ale mam aj kokosovy olej,tak skusim ten,ci to zabere.
Na uhry to nepomaha, Uhry su stvrdnute tuky v poroch, hlavne znicene tuky, ktorym by sa mali ludia vyhybat
GSE je antimikrobialna latka, nie rozpustidlo stvrdnutych tukov. Mozno by ti to pomohlo uvolnit kokosovym olejom a tiez jojoba.
Ale tvorenie je zvnutra, telo vyhadzuje co nepotrebuje a ked to stvrdne, mas uhor.
moze GSE pomoct aj na upchate pory na nose?-cierne bodky-ze s cim to zmiesat.ci nepomoze?
Mam artritidu na klboch ruk,na zapastiach.Chcela by som poradit,co mam uzivat,nieco prirodne.Lieky od bolesti mi nezaberaju ziadne,ani predpisane antireumatika.Aky je vas nazor na enzym serrapeptazu.
Boze, nebudte taki presni, na nieco staci aj stvrtina na nieco treba aj 2-3 krat tolko.
Odporucal som tu koncentaciu hlavne pre vacsinu nakaz dostastocne silnu, ale nakoniec podla tabuliek na nieco staci 2 ppm a na nieco je aj 200+.