GSE

verra66

ak mate niekto cas a chut,prepocitate mi,kolko GSE na kolko vody treba pri 45kg osobe?mne to vychadza 38,57 kvapky na 0,65 litra vody.ale neviem,ci to je dobre.nezda sa mi to.ale ak by bolo,snad to mozem dat ze 40 kvapiek na 0,7L.tak sa mi to bude lepsie zarabat.

Jujanta

pre RNG a Janku

Srdečná vďaka za zaslanie tabuľky. Je veľmi zruzumiteľne a logicky usporiadaná - úžasná. Postupne si ju celú pozriem. Naozaj ma veľmi oslovila. Ešte raz vrelá vďaka.
RNG myslím, že robíte úžasnú prácu.

agaven ja

davam aj z lucenca a davam aj gse a to už dlho a davala som aj kazdu hodinu ked ma riadny soplisko nic otaca a vracia ale vzdy kazdy mesiac..ale davam to stale a viac ako rok...preto neviem co už dat ved pisem striebornu vodu z lucenca gse nutri...a aj oreg olej teraz som zase presla na aloe vera uzas

5qo

agaven ja,skus do toho nosa radsej koloidne striebro ale nie z lekarne ale od rng z lucenca,pneumonie to sa da zlvadnut ttie mikroplazmy to je horsie ,existuju fora aj ceske dokonca o chlamidii a borelioze kde rozny sialenci beru x antibiotik v podstate nekonecne dlho a aj tak ked ich prestanu brat tak to maju horsie, oni tvrdia ze aj doplnky niektori skusali co sa na to radia, kolostrum nie je na imunitu kolostrum je priamo na bakterie a virusy imunitu nezvysy ono len akoby supluje ulohu imunity. snad naozaj len bra veci na imunitu a vela cecka pravidelna. dnes som zacal skusat tten monolaurin ked mi niak dobre zabral tak dam vedet

5qo

agaven ja,skus do toho nosa radsej koloidne striebro ale nie z lekarne ale od rng z lucenca,pneumonie to sa da zlvadnut ttie mikroplazmy to je horsie ,existuju fora aj ceske dokonca o chlamidii a borelioze kde rozny sialenci beru x antibiotik v podstate nekonecne dlho a aj tak ked ich prestanu brat tak to maju horsie, oni tvrdia ze aj doplnky niektori skusali co sa na to radia, kolostrum nie je na imunitu kolostrum je priamo na bakterie a virusy imunitu nezvysy ono len akoby supluje ulohu imunity. snad naozaj len bra veci na imunitu a vela cecka pravidelna. dnes som zacal skusat tten monolaurin ked mi niak dobre zabral tak dam vedet

RNG

Na mycoplazmy pneumoniae je ucinny oreganovy olej a najma dlhodobo brany extrakt z olivovych listov. To iste plati na mnohe L-formy
ATB vytlcie ich bakterialnu formu, ale cast sa premeni na L-formy a prezije to. Po case sa znova premenia na bakterialnu formu a choroba je spat. Ale ona vlastne nikdy neodisla....
Typicke na Boreliozu, chalmidiu pneumoniae, atb rezistentnu tuberkolozu a podobne.

RNG

Nakazy idu povacsine viacere naraz. Virus oslabi imunitu a rozmozu sa rozne bakterie a plesne, co by inac zdrave telo potlacilo. A naopak, jedna alebo viac bakterii oslabi telo a v nom sa rozmozu rozne virusy, ktore boli dovtedy potlacane. A oslabenie nemusi byt ani bakteria, virus ci kvasne a ine nakazy. Moze to byt oslabenie napr chladom, preto sa herpes na pere niekedy nazyval na Slovensku aj zima.
Co je ale nove proti minulosti je mnozstvo roznych virusopv v tele a formy bakterii, ktore sa vytvoria po utoku antibiotik, kde bakteria zhodimvonkajsi plast a premeni sa na akoby mykoplazmicku formu, L-formy, ktore mozu existovat len ako vnutrobunecne parazity, casto pre obranu tela uplne neviditelne, . Maju velmi pomalu akciu, takze nedrazdia telesnu obranu prilis a vyckavaju na vhodny cas, kym sa mozu premenit spat na bakterialne formy a rapidne rozmnozovat.
Prikladom tychto su napr boreliozy, chlamidia pneunoniae a atb odolne TBC, ale je ich dnes plno.Zatial ich lekari bezne prakticky neregistruju.