Dobry den.
Moze nahle praskanie,pukanie pri akomkolvek pohybe sposobovat krcna chrbtica alebo tie svaly co su v okoli resp.drazdenie nervovych ukonceni?
Ako sa da toho zbavit?
mam predpisany Dorziflex ale citam ze to neni ziadna vyzivna pecka,skor zaberacka na zaludok a travenie.
Som sportujuci clovek a tento stav ma privadza k zurivosti a zufalosti.Mna ten krk neboli,ale hlava z neho.Je lepsi na tuto vec neurolog alebo ortoped alebo maser?Co vam pomohlo?
Dorziflex a krcna chrbtica
Po týždni keď som si to dala dole bolo to celkom už ok
V malackàch je jedn sobrí mne golier pomohol.Dolgit si davaj tri krat denne
Cez den behat s golierom po meste a v robote nemozem.Tebe ten golier za ako dlho pomohol?
Skusim ten dolgit a to sa ako casto ma mazat?Mne tiez dala guajacuran ale nejak som sa z neho motal a ten dorziflex som zatial neskusal.Ja neviem to nevdia tie lieky nejak vycictit aby nemali tolko vedlajsich ucinkov.
Len co ked sa mi nejak zacvikol nerv alebo tak.Ja citim aj take tie svaly ci co to je co je ako sa upina hlava ku krku a potom zozadu tlak do gebule.To pukanie a praskanie to ked pocujem tak mam dost.
Niekedy mi az hrdlo zovre ako keby taka knedla v krku.
Skusim pokukat nejakych chiropraktikov.
Ak šancàk nepomôze navštív chyropraktika .Neurológ ti dà buď guarakuan alebo dorziflex oboje som mala a nezaberalo to bolo mi zle z toho a v noci som nemohla spàvať
Tam màš asi p9natahované svaly .Podla toho čo píšeš
Dorziflex som mala aj ja aj mne z neho bolo hrozne.Skús krém dolgit mne to dali.Šancov golier si daj na týžden a natieraj si to dolgitom.Mne to pomohlo ked po dopravnej nehode ked mal bolel hrozne krk a z krku ma bolievala hlava.Šancaka kúpiš v zdravotníckich pomôckach na noc si ho daj dole lebo sa zadusíš .