prekríženie cudzích súrodencov

rasto212

No maju okolo 22 rokov... Ale zoznamili sa na zaklade toho, ze my starsi sme sa uz poznali... A toto podla mna ani nemoze byt laska, ale len to, ze su mic casto spolu... Zasa len vdaka nam..... To teraz akoze vsetci budu vediet vsetko o vsetkych?

Vrba

Pokial ti vasi surodenci nie su pod zakonom, tak nemas preco rozhodovat o tom, ci sa smu dat do kopy, ci nie. Ved to je smiesne, nie? Co keby to bolo opacne? A hlavne neteoretizuj, ak sa nic take nedeje, tak nemas preco...stat sa moze aj to, ze sa zamilujes do matky svojej priatelky. Do sesternice svojej priatelky. Moze sa stat, ze priatelka sa zamiluje do tvojho otca...moze sa stat, ze zajtra pride tretia svetova...atd atd atd

rasto212

Ja som fakt len chcel vediet ci to nie je trosku minimal e divne alebo podivne, kedze sa mi to moc nepozdava.... Ale dakujem za rady....

Lollka

Tiez nechapem preco by to malo byt divne ci uchylne, to by bolo keby si chodil so svojou sestrou. Ale toto je normalka.

rasto212

V podstate ani ona nie je oficiálne moja a ani on nie je oficiálne jej...ale tak to vypadá.... Ale tak ak by aj náhodou, príde mi to od tých deciek celkom nezodpovedné voči nám starším. Však ako uznaj.... To akože ak si ju zoberiem náhodou, tak moja sestra bude chosiť s mojím švagrom? Však to v skutku nie je normálne :(

AnnaBellKa

Fuh, aby bolo uchylne, ze tvoja sestra sa da dokopy s tvojej frajerky bratom? A? Ved su to cudzi ludia, ziadne geneticke mutacie nehrozia. Ale tiez ma zaujima preco takto premyslas a ako ta to napadlo? Vyzera to tak, ze sa vasi surodenci daju dokopy?

Kami91

Pre mna by to bolo divne ale ja neurcujem trend. Ale na nete vidis, ze dvojicky ai nasli dvojicky im to je asi ukradnute. :)