prekríženie cudzích súrodencov

rasto212

Nepovedal som jej ani uplne celu pravdu. Povedal som jej to, ze sa mi pacia chalani ale tiez som povedal, ze nikdy som so ziadnym nic nemal.... Ale tak to si mohla aj domysliet, ze asi ano... Nechcem klamat hned od zaciatku..

Vrba

Ked si s niekym kto o tom vie, potom problem nevidim. Musi s tym ratat. Hlavne dufam, ze ste pouzivali kondom. Toto je vec, co ma vzdy udivovala na bisexualoch, ale aj ludoch hetero, ked striedali partnerov bez ochrany. Kamoska raz takto striedala cele leto bez kondomu a nakazila frajera noveho niekolkymi pohlavnymi chorobami....preto tato otazka. Ci si ferovy aj po tejto stranke k novej babe.

rasto212

Samozrejme, že áno a občas si to aj vyčítam lebo už viem aké to je a nemožem vediet kedy ma to začne zasa strašne lákať....

rasto212

Toto je baba s ktorou som sa o tom rozpraval dost uprimne este dobu predtym nez som zalozil tu temu. Dost sme sa vsak zblizili, ale samozrejme nie sme v ziadnom este vztahu ale citim, zeby to mohlo byt aj nieco viac.. K tej poslednej otazke.... ano mal, nie vsak vztah ale skor take dlhodobe dobre kamaratstvo.....

Vrba

Od tej tvojej temy neubehlo tak vela casu. Plakal si tam, ze si nenajdes frajerku a ked hej, tak jej nemozes povedat o bisexualite. To si si ju tak rychlo nasiel? A trapi ta viac, ze sa vasi surodenci cisto teoreticky mozu dat dokopy, nez to, ze jej zatajujes svoju pravu orientaciu? Rad by som sa spytal. Mal si uz nieco niekedy s muzom?