Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ostať s ním, či sa rozísť?

Príspevok v téme: Ostať s ním, či sa rozísť?
AnnaBellKa

Prosím, poradíte mi? Mám partnera už 6 rokov. Obaja máme 28. Poslednú dobu vzťah stagnuje. Prečo? Lebo máme kopec problémov, ktoré on nepovažuje za problémy a teda nemá čo so mnou riešiť. Ja som vždy tá nespokojná vo vzťahu a on ten spokojný. Vadí mi, že keď prídeme večer domov z roboty, on sedí za tabletom, ja za tabletom a hodiny si nepovieme ani slovo. Podľa neho to je ok. Vadí mi, že celá domácnosť je na mne, ale on vidí len to, keď náhodou niečo neurobím. Napríklad nemá večeru uvarenú, lebo sama som prišla desať minút dozadu domov a nestihla som sa ešte ani osprchovať, nie hneď variť. V sexe nám to neklape. Zistila som, že ma fyzicky nepriťahuje ako kedysi. Sex je pre mňa nudný, lebo necítim ten chtíč. Ale!!!! Mám ho rada. A teraz moja dilema. Zahodiť 6 rokov vzťahu? Zahodiť spoločných kamarátov, spoločné zážitky len kvôli vyššie uvedeným veciam? Alebo sa mám nejako stiahnúť, prestať byť nespokojná, keď je on spokojný so všetkým? Neviem sa rozhodnúť. Prosím, čo by ste robili na mojom mieste vy? Potrebujem počuť cudzie spôsoby ako by ste to riešili, nech mám nad čím uvažovať. Ďakujem

AnnaBellKa

Nie :( za tychto podmienok si neviem predstavit mat s nim rodinu. A to som tu vypisala tri veci, tych problemov je viac. On je strasne dobry muz, bol by skvely otec. Lenze vo vztahu so mnou sa nevie ani na sekundu zastavit a pouvazovat, ze ahaaa niekde robime chybu, nejak nam to neklape. Nie, podla neho je vsetko v poriadku. Ked vidi moj vyraz pri sexe, je to naprosto v poriadku. Ked som sa mu snazila vysvetlit z coho prameni moja neochota sexovat, povedal, ze to je len o mne. Lebo on je spokojny. Ked mu vravim, ze treba aby sme si obaja uznali chyby a napravili ich, som za tu sibnutu, co ma stale daky problem...

mate59

Vy máte tzv. prechodený vzťah.Tak ako to vyzerá u vás teraz by to bolo aj v manželstve.Odcudzili ste sa.Alebo sa porozprávajte a snažte sa obaja napraviť svoj vzťah,alebo po mesiaci-dvoch - ak sa nič nezmení,všetko ukonči.

katka7362

Vies si predstavit ze sa za takychto podmienok vezmete a budete mat rodinu? Alebo co vlastne ty chces v zivote? Preco sa snazis prisposobit niecomu co je pre neho normalne, ale evidentne nie pre teba? Preco robis vsetko doma sama? On nema ruky? Chces takto prezit zivot? Alebo este potiahnut par rokov?

Ja by som s takym niecim doma neprezila ani tyzden :D Cize odpoved na tvoju otazku v nadpise temy by sa za mna bol urcite rozchod !