Chodíte na dovolenky?

Príspevok v téme: Chodíte na dovolenky?
brekekereere452

Chodíte teraz v lete na dovolenky niekde do zahraničia? Známi teraz chodia kde kade - do Grécka, či do tých dovolenkových destinácií, tunis či ako sa to volá a podobne...

Ja nejdem nikam, celé leto som v robote a som rád že vôbec mám čo jesť a nie sa niekam na dovolenku ešte trepať.. ja nechápme do p***** kde na to tí ľudia akože berú peniaze!? Len tak vyhodiť stovky eur za týždeň strávený niekde pri mori... a to sú ľudia s rodinami. Vždy som si myslel, že takí to majú v živote ťažšie ale očividne asi nie... očividne sa z 2 príjmov žije krásne aj keď majú deti, stále si môžu dovoliť taký luxus ako je dovolenka.

Do riti asi by som si tiež mal nájsť nejakú partnerku aby sme mali 2 príjmy a bude sa mi žiť lepšie :/

Luliska998

Áno chodím na dovolenku každý rok. Človek potrebuje vypnúť predsa. Aspoň na týždeň. A nie je to tak celkom, že keď si nájdeš partnera, tak to bude jednoduhšie. Závisi od toho, či má aj on záujem a že či po finančnej stránke to zvláda. Ja nemám partnera, ale dokážem si odložiť za ten pol rok nejaké úspory a ísť. Ja chodím s kamarátmi a tam nám to vždy výjde, ideme štyria, vždy sa poskladáme a nikto z nás nemá plat výkonného riaditeľa. Čiže je to o tom ako si to zariadíš. Keď budeš lamentovať, ako všetci majú a ty nie, tak to ti nepomôže. Keď chceš ísť na dovolenku a nemáš na to, môžeš si požičať v banke a urobiť si tú dovolenku, každý sa vie nejak vynájsť. Len štýl akým to píšeš podľa mňa nie je v pohode.

stabajzna

a potom sa brekekere stazuj, ze zenske idu len na prachy, este sa ti z chuti zasmejem....aky siel taku nasiel, taki ako ty by mali ostavat radsej sami, aspon to nemaju na koho zvalit

stabajzna

a daj pokoj, kvoli jednej dovolenke si hladat parnerku, co si? to uz fakt podaktori nemate lepsie vyhovorky a zamienky len aby ste si vrzli a vyzdimali z niekoho aspon naznak naklonnosti? Nechces ju nahodou aj kvoli Vianociam a svatemu Valentinovi? ako maximalne trapne

Lollka

Allis no ja tiez nie som zastancom takychto dovoleniek, lacno sice ano, nemam problem ani spat v stane v kempe ale musi tam byt aspon sprcha, ale aby som si tam nedala ani kavu tak to uz nie. On je iny typ, presne jak hovoris, neexistuje ze by siel do muzea a pod. Poprechadza sa po meste, ide trebars do prirody na turistiku, robi to co nic nestoji. Raz zobral nejakych kamosov a isli do nejakeho parku v noci cez les, aby nemuseli platit vstupne par eur. Prespali potom tam volakde v lese. Nie vsetci zo skupiny z toho boli nadseni, niektori frflali ze by si radsej zaplatili vstupne a isli tam jak normalni ludia. Ale to su take typy strasne setrne. Nemyslim, ze on to robi kvoli socialnym sietam hoci nejake fotky na ne pridava ale on ma rad zazitky.

rasto212

Však jasné, že záleží aj od typu ubytovania. Ja chodím do hotelu Urán a tam ma to tak vychádza. Mne ide hlavne o to aby som pešo došiel na svah, aby som tam mohol popíjať :) a aby som mal zabezpečenú stravu.. A penzióny sú aj ovela drahšie. Napríklad taká Kukučka :D

poradim38

To by ma dost zaujimalo kam chodite na tie ceny ze 350€ za tyzden???? To som este nevidela a to nebyvame v stane....my chodime povecsine do mensich penzionov kde to je pekne, upravene a maju tam aj sluzby ake ocakavame, samozrejme ze nejdeme do luxusneho hotela, tam by som sa ani necudovala ze za tyzden tam nehas 350€... naposledy som bola pred mesiacom s priatelom v nizkych tatrach a boli sme tam 4 noci a nevyslo nas to ani 200€ a podotykam ze tam bolo zahrnute v tej cene vsetko a este aj cesta.... cize zalezi od toho kde sa ubytujete a do akej lokality chodite, samozrejme cena aktivit ktore chcete robit....

ceresnicka10

s týmto tvojím vyjadrovaním si priateľku nikdy nenájdeš...ale je pravda, že keď sú dvaja, sú dva príjmy, lepšie sa žije...a hlavne keď žiješ sám a musíš si platiť všetky výdavky sám..