existuje v Trnave a okoli nieco take ako rande naslepo ? dajme tomu take nieco ako v niektorych filmoch ze sa po 10 min meni partner ?
Rande naslepo
myslím si, že také nič neexistuje. jedine že si cez internet dohodneš rande naslepo a pôjdeš von
Láska je nezmysel, nie je to nič viac než krátkodobá fyzická príťažlivosť, ktorá veľmi rýchlo prejde.
Pilcuk mali by mat chlapa s dobrou povahou co si ich bude vazit. To je nieco co vo svojej makovicke ty nikdy nepochopis. Ze prachy rozhodne nie su vsetko. Ty keby si mal miliony mozes si akurat tak platit prostitútky ale lasku s tvojou povahou by si aj tak nikdy nepoznal.
Zuzazuza je to ono ---speed dating :) som googlil ze rande na slepo a nic:) dik moc
Lollka, ale čo...Akého by teda mali mať ? Milionára alebo miliardára s krásnou tvárou ? Asi si v tej ženskej hlavičke neuvedomuješ, že takých mužov je menej ako žien celkovo, takže každej nemôže výjsť prachač, krásavec atd...
JAAALENja, stale plati to, ze mozes napisat nejakemu chlapovi a zaujemcov bude dost :D :D :D
Myslim, ze sa tomu hovori speed dating, skus dat do googlu a mozno nieco najdes.
Heh a to ti je taketo fakt treba?????
Pilcuk tak aj ty si mal brat nejaku skaredu a nemusel si tu vyplakavat ale ked mas 587 poziadaviek na zenu a k tomu si zakomplexovany a nenavidis zeny tak sa nediv ze si sam. Ty aj ostanes do smrti sam, pre teba by bola skoda aj ta najskaredsia a najhnusnejsia zena. Aj taka si zasluzi nieco lepsie.
:D:D:D ja som chlap a mam 26 rokov :D:D
..."zbalili" teba...