existuje v Trnave a okoli nieco take ako rande naslepo ? dajme tomu take nieco ako v niektorych filmoch ze sa po 10 min meni partner ?
Rande naslepo
Prepilcucka, tak zrejme si bola obdarená krásou menej než on, inak by si takého nebrala. Po druhé, uviedla si, u každého len jeden nedostatok, teda prvý menej pekný (ALE zrejme slušne zabezpečený) a druhý menej zarabajúci (ALE zrejme krajší ako ten prvý). A určite obaja "zbalili", čiže si nemusela vyvinuť ŽIADNÉ úsilie, aby si mala vzťah. Ženy nemajú absolútne žiadné právo vyčítať mužom nejakú sebaľútosť, hanblivosť atd., nakoľko im stačí sedieť doma na zadku a aj tak majú záujemcov "na každý prst desiatich", prípadne ked idú von, tak majú ďalších a ďalších, a to sa pokojne môžu tvariť nedostupne, arogantne, vždy je o nich záujem, bez akejkoľvek námahy. Ešte mi tu budú drzo niečo písať o tom a o tamtom, ked svet je pre ženy hotový raj, minimálne svet vzťahov...
Pilcuk, keby si si ty uz pred rokmi nastudoval vyznam slova sebalutost a pokusil sa zo sebou nieco urobit tak by si tu nemusel vyplakavat. Este mas stale dost casu na to aby si zarobil kopu penazi, ked si myslis ze len to zenam chyba. A ak si myslis ze zle vyzeras stale je cas na plastiku. Ked ti to ani potom nevyjde, tak uz neviem comu budes davat svoj neuspech za vinu :D Len blbec vyplakava a stazuje sa na vsetko co mu stoji v ceste a nic s tym nerobi.
Poviem ti ze aj jeden moj frajer nebol ako model z casopisu, a moj buduci manzel zaraba menej ako ja :D Verim ze je takych zien vela.
Ano, rande ma iste, ale co moze cakat? To, ze 99,99% zaujemcov ma zaujem iba o sex, aj ked budu tvrdit opak. Ona hlada vztah, a ten si tak lahko nenajdu ani zeny, ani muzi.
Napíš ktorémukoľvek mužovi a rande máš isté aj 100 krát za deň, to ale, samozrejme, nespravíš. Takisto o nápadníkov ako žena určite núdzu nemáš. Zato chlap musí splňať xy požiadaviek žien, aby mohol mať vzťah. Zoznamky sú založené čisto na požiadavkách žien na mužov, takže tam si na svoje prídu len bohatí škaredší muži. Aj z dôvodu toho, že nesplňam to enormné množstvo požiadaviek na muža, nemám povahu, ktorá by mi umožňovala ženám "lízať zadky" ako princeznám (pretože každá žena sa cíti ako princezná a nadradená bytosť, o ktorú musia muži bojovať ako nejaká primitívna lesná zver a doprosovať sa o ich priazeň) som vo veku 49 rokov rokov nemal ani jeden vzťah, bozk, nič...Všetko je naklonené len vám ženám a ešte vyplakávate, že si nikoho nemôžete nájsť, ale to je len a len vaša chyba, že ste vyberavé. Ja ako hanblivý, chudobný a priemerne vyzerajúci muž si nemám z čoho vyberať.