Som jedina?

Príspevok v téme: Som jedina?
frustrovana

Som dostudovana 25 rocna baba co konecne zacina zarabat peniazky.. robim co to da. Taham nocne a pod. len aby som zarobila. Bohuzial uz ma frustruje zit u nasich. Foter ma nonstop obmedzuje. Ciha na kazdom rohu a furt sa do mna stara. Kedy vstavam kedy jem co jem kedy sa kupem kolko sa kupem ako dlho sa kupem ako casto sa kupem nonstop mi chodi do izby nemam ziadne sukromie. Hovorit mu to po 254665x ze mi tam nema lozit sa neoplati to je jak u de*ilov na povale. Uz ma to serie proste nic ziadne sukromie. Vzdy iba tie prije*ane poznamky typu toto je moj byt ja si mozem tobit co ja chcem. Lezie mi na nervy mam chut mu jednu je...t po hlave ci je spro..y. Co nechape ze som dospela a chcem trochu sukromia? Hladam uz podnajom. Jeden som odmietla. Foter cely smutny ze nikto ta odtialto nevyhana neminaj si peniaxzky. Akonahle sa zas strhla hadka ohladom vyssie spominaneho problemu uz som zrazu mala tahat do ritii z bytu ze on v mojom veku bla bla bla bol jadrovy fyzik a podobne sra*ky. No panko zabudol ze byty uz nestoja co stali. Vo dvojici sa byvanie taha lepsie a zas ja nemam nic moc este nasetrene aby som nieco kupovala... preto ten podnajom aj ked tam minuem do posledneho eura za najom a stravu ale bohuzial takto sa zit neda :( chcela som vediet ci je este niekto taky co ma rovnaky problem ako ja dikes

simiona

A viem, že je to jeho byt, ale to neznamená, aby jej chodil bez dovolenia do izby. Čo ak by sa náhodou prezliekala? Alebo je uchyl?

simiona

Poradím 38, ja takú mladú ženu osobne poznám. Vždy chodila len s bohatými chlapmi. Spoznala bohatého podnikateľa a za krátky čas s ním ostala tehotná. Sama povedala, že nechce žiť ťažký život. Samozrejme, nie pred ním. Ako to skončí, ktovie?

frustrovana

Pilcuk som rada ze aj napriek tazkej povahe tvpjej mami si to ustal kazdopadne asi ta neurazala... vies nemam na myslu tie klasicke nadavkybtypu ku..a pi...a krava a podobne .. to dokazes uz po tych romoch stravit aj ked to zamrzi skor mam na mysli take urazky ako ,,ty nie si moja dcera,, ,, tvoja matka ta mala s inym isto,, a podobne. Ja viem ze mi chces dobre ale nechapes moju situaciu.. su bohuzial rodiny kde si otec nevazi dceru a preto nemoze cakat ze si dcera bude vazit otca po tychto reciach...

Pilcuk

Napriek tomu je nevhodné sa takto vyjadrovať o svojom rodičovi, pokiaľ ťa napríklad nezneužil alebo naozaj nevyhodil. Ja mám 49 rokov, mám iba mamu, ktorej som nikdy, ani raz neodvrával, na slovo ju poslúcham a na prvýkrát, čo je dnes u mladých asi nereálne. Aj moja mama bola na mňa prísna, no ani mi nenapadlo ju niekde ohovárať, dokonca v súvislosti s ňou používať vulgárne slová.

Naozaj bude najlepšie, ked si nájdeš nejakú spolubývajúcu a odsťahuješ sa od rodičov. Tí by boli hlúpi, keby ti aj ďalšie roky zabezpečovali strechu nad hlavou a tí ich budeš ohovárať po internete a nadávať na nich, teda aspoň na otca.

frustrovana

Ahoj pilcuk...rada si to s tebou vymenim a neboj sa mna udrel viac nez 1x... zratat to neviem.. mlati ma od 10 rokov a vyhana z bytu od 15tich.. bohuzial som po VŠ a fakt mi nepomahaju jeho silacke reci co on musel vsetko... no on viac menej dostal ten byt v prepocte na dnesne eura za cca. 1000 eur. Ano vidis dobre tisic. Byt mal po znamosti. Vies ono ked ta bude niekto nonstop obmedzovat a kontrolovat este aj co si davas na ranajky tak ti garantujem ze ti z toho tiez prepne pripadne budes frustrovany ako ja. Priatela nemam a nepotrebujem sa viazat len kvoli plateniu a prezivaniu... dakujem aj tak vsetkym za rady... nic ine mi neostava len hladat spolubyvajucu/ceho :)

Samehere

Tvoju situaciu si viem predstavit a nie je to nic prijemne. Vyriesis to iba tak, ze sa odstahujes, ale nemusi to byt v momente. Zacni si pomaly setrit peniazky a ked budes mat nejaky zaklad tak ides :) Ak ale nemas prijem ktory ti pokryje najomne bytu tak skus hladat v ponukach typu spolubyvajuca/ spolubyvajuci. Alebo jednoducho otca ignoruj, jednym uchom dnu a druhym von. Ak ti zneprijemnuje zivot a neuvedomuje si to tak pekne mu vytries oci ked sa odstahujes a zacnes vlastny zivot :)

Aliss

Nuz, stazovat sa v byte tvojho otca, ze je ho tam plno...je akoby niekto prisiel do tvojho bytu a roztahoval sa tam :) Nepotrebujes nutne frajera, aby si dokazala zaplatit byt. Normalne si pozri spolubyvanie. Chod do podnajmu s kamoskou, ci s nejakymi babami, ktore ponukaju podnajom. Ja som pocas VS byvala v byte s dalsimi ludmi, kazdy mal svoju izbu, nevyslo nas to vela. Vymysliet sa da vselico....

Pilcuk

Ako sa môžeš takto vyjadrovať o sojom otcovi ? O človeku, u ktorého môžeš aj v 25 rokoch žiť. To fakt dnešné mladé dievčatá a ženy nemajú žiadnú úctu k rodičom, zväčša otcom ? Asi je chyba v tom na hlavu postavenom nepísanom pravidle, že otec nemôže udrieť dcéru...