Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som jedina?

Príspevok v téme: Som jedina?
frustrovana

Som dostudovana 25 rocna baba co konecne zacina zarabat peniazky.. robim co to da. Taham nocne a pod. len aby som zarobila. Bohuzial uz ma frustruje zit u nasich. Foter ma nonstop obmedzuje. Ciha na kazdom rohu a furt sa do mna stara. Kedy vstavam kedy jem co jem kedy sa kupem kolko sa kupem ako dlho sa kupem ako casto sa kupem nonstop mi chodi do izby nemam ziadne sukromie. Hovorit mu to po 254665x ze mi tam nema lozit sa neoplati to je jak u de*ilov na povale. Uz ma to serie proste nic ziadne sukromie. Vzdy iba tie prije*ane poznamky typu toto je moj byt ja si mozem tobit co ja chcem. Lezie mi na nervy mam chut mu jednu je...t po hlave ci je spro..y. Co nechape ze som dospela a chcem trochu sukromia? Hladam uz podnajom. Jeden som odmietla. Foter cely smutny ze nikto ta odtialto nevyhana neminaj si peniaxzky. Akonahle sa zas strhla hadka ohladom vyssie spominaneho problemu uz som zrazu mala tahat do ritii z bytu ze on v mojom veku bla bla bla bol jadrovy fyzik a podobne sra*ky. No panko zabudol ze byty uz nestoja co stali. Vo dvojici sa byvanie taha lepsie a zas ja nemam nic moc este nasetrene aby som nieco kupovala... preto ten podnajom aj ked tam minuem do posledneho eura za najom a stravu ale bohuzial takto sa zit neda :( chcela som vediet ci je este niekto taky co ma rovnaky problem ako ja dikes

poradim38

Krokodilie slzy- to ako myslis naozaj ze baba sa ma viazat na chalana len preto aby mohla u neho byvat??? A ty si v poriadku? Co bude potom ked sa rozidu? Pojde zas domov??? Boze moj... jaj ja som zabudla ze dnesne zeny povecsine sa spoliehaju na muzov aby im vsetko platil a ony nemusia nic....
Autorka ty skus najst nejaku kamaratku aspon zatial, alebo sa popozeraj ci aj v okoli ZA su studenti co niekoho hladaju do podnajmu.... este spoznas aj novych ludi a s peniazmi to zvladnes lepsie ako keby si mala niekde tahat sama cele byvanie a vsetko co k tomu patri, vela stastia...zatial si odkladaj ak sa da, neskor sa mozes osamostnanit uplne.... a prosim ta nepocuvaj hentie rady ze sa mas viazat na nejakeho chlapca co ti to bude platit.... zas skocis tam kde si bola...

krokodilie slzy

Jja taky problem nemam ale si najdi byvanie co najskor alebo si najdi chlapca ku ktoremu by si isla byvat!

zdradca

Ja mam zase iny problem. Nechal som dcere komplet zariadeny byt, s tym ze jej budem pomahat aj s nakladmi. Prestahovali sme sa s manzelkou do domu.
A vysledok. Dcera s frajerom idu na zarobky do zahranicia, vraj nechce ten byt zadarmo,vie kolko byty stoja,a aj ked vie ze ako rodicia by sme od nej nepytali nic. Vraj ten pocit,ze ona sa sama neusilovala aby ten byt ziskala by ju zralo cely zivot. Chapete tomu?

Inac mozno ti neporadim,no kedze som +- vo veku tvojho otca,chapem ho. Porovnava s minulostou. To sa proste neda tomu vyhnut,mi sme zili v inej dobe. To je. Chalan 2 roky vojna vo veku 20+ po vojne uz hladal pracu,ubytko, do 25+uz sa zenil
Dievca po skole, praca, neraz mimo domova kolo 25+uz bola vydata prve dieta. Nezila s rodicmi. Ak ano uz sa vsetci na nu pozerali a to aj v rodine ze je akasi divna co je s nou.
Nie tvrdenie ze teraz to mlady maju tazsie ani mne moc nevonia. Len to ze niekedy sa ludia viac uskromnovali si myslim. Proste ano,trva urcity cas kym sa od dna odrazis. A kedze dnes ludia dochadzaju za pracou aj dalej do miest,co tak skusit najst prenajom aj dalej. Ved na urcity cas ta dochadzanie nezabije. A uvidis jedno. Ak tvojmu otcovi jeho princezna oddide,vychladne a bude ta otravovat zase. A to,ci prides na vikend domov? Ci sa nechces vratit,lebo zrazu je byt prazny atd.si myslim. Chce to cas. Tak vela sily a stastia v hladani.
A sorry za pravopis!

frustrovana

Ahoj dakujem za radu hladam v okoli ZA :) Kukam ceny, su aj lepsie aj horsie ponuky... potrebujem samozrejme najst niekoho kto by do toho so mnou siel.. mama? Ta rezignovala ju to nebavi pocuvat tie hadky takze sa nas snazi len utisit ale problem je nevyrieseny...

poradim38

A v akom odbore pracujes? Kde byvas? Teda kde si hladas ten podnajom? Ja ti mozem poradit, ze na otca sa vykasli, mama to neriesi? Ci co je snou? Ja Ti poviem narovinu....ak byvas v BA, alebo niekde v okoli a hladas tam aj podnajom, nemas moc vela sanci... ale da sa to riesit tak, ze sa popozeras na nete, ci niekto nehlada do bytu niekoho na podnajom, ze by si tam bola s tym clovekom a mala by si to o polovicu lacnejsie.... povecsine sa to takto robi... ze studenti su v podnajme v napriklad 3 izbovom byte spolu a platia o to menej, kedze sa na ten podnajom skladaju.....skus sa teda popozerat na nete a ked tak sa opytaj nejakej kamaratky alebo kamarata ak mas a tiez nieco zhana, ci by ste nesli spolu do podnajmu.... to je asi najlepsie a najlacnejsie riesenie.... staci si o tom pozistovat a aspon kym nenasetris tak budes mat aspon ako taky pokoj.... hlavne od otca....